Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
  • Schommelhaak
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
HANDSON Schommelhaak Verzinkt - 2 stuks
21 klantreviews
Kleurfamilie: Grijs Binnen-buitengebruik: Binnen Materiaal: Metaal
De HANDSON Schommelhaak Verzinkt heeft een krulhaak om je schommel aan te hangen. De haak schroef je eenvoudig in een houten balk, de veiligheidsclip zorgt ervoor dat de schomme... De HANDSON Schommelhaak Verzinkt heeft een krulhaak om je schommel aan te hangen. De haak schroef...
12.
99
Bekijk alles in schommelhaak
HANDSON Schommelhaak M12 Verzinkt - 2 stuks
2 klantreviews
Kleurfamilie: Grijs Binnen-buitengebruik: Binnen Materiaal: Metaal
De HANDSON Schommelhaak M12 Verzinkt - 2 stuks heeft een krulhaak om je schommel aan te hangen. De haak bevestig je met de bout en de moeren door een houten balk heen, de veilig... De HANDSON Schommelhaak M12 Verzinkt - 2 stuks heeft een krulhaak om je schommel aan te hangen. D...
15.
99
Bekijk alles in schommelhaak
Schommelhaak met Karabijnhaak Verzinkt M12x140 mm
7 klantreviews
Kleurfamilie: Zilver Binnen-buitengebruik: Binnen, Buiten Materiaal: Metaal, Kunststof
Deze set bestaat uit een schommelhaak en een karabijnhaak. Beide gemaakt van verzinkt staal. De haak is geschikt voor alle houtsoorten. Deze set bestaat uit een schommelhaak en een karabijnhaak. Beide gemaakt van verzinkt staal. De h...
9.
99
Bekijk alles in schommelhaak

Als je een schommel gaat maken in je tuin dan heb je daar naast een schommel ook schommelhaken voor nodig. Het zal een heerlijk gezicht zijn als je na het klussen je kind volop ziet genieten van het plezier van een schommel. Bij GAMMA kun je verschillende soorten schommelhaken kopen. Bepaal vooraf welk type schommelhaak je nodig hebt (kijk bijvoorbeeld naar het maximale draaggewicht) en schaf het product van je keuze online of in een van onze winkels aan.

Wat is een schommelhaak?

De naam zegt het eigenlijk al: een schommelhaak is een haak om een schommel aan op te hangen. In principe koop je schommelhaken dus altijd in een set van twee. Zo kun je aan elke haak een van de touwen of kettingen van de schommel ophangen.

Schommelhaken: GAMMA heeft verschillende soorten

We hebben bij GAMMA verschillende soorten schommelhaken voor verschillende toepassingen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld verzinkte schommelhaken die je in een houten balk moet draaien. Het ingenieuze van schommelhaken is dat de haak op een bepaalde manier gedraaid zit waardoor het schommeltouw er niet zomaar uit kan schieten. Daarnaast hebben we ook schommelhaken die voorzien zijn van een karabijnhaak voor een nog veiligere toepassing. Let wel op de minimale dikte van de balk die benodigd is om de schommelhaak in vast te draaien. En zorg ervoor dat je even voorboort, anders kan het hout van de balk gaan splijten.

Wil je ook een schommel gaan maken maar weet je niet goed hoe je dan te werk moet gaan? Start dan met ons online een handige kluschat. Daar stel je al je vragen die je maar kunt hebben tijdens het klussen. We helpen je graag.

De voordelen van schommelhaken kopen bij GAMMA

Of je nu schommelhaken bij GAMMA wilt kopen of andere spullen nodig hebt: profiteer van al onze voordelen. Zo heb je bij ons:
• keuze uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• online klusadvies waarbij we je tips en adviezen geven.

Recent bekeken