• Schroefhaak
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Schroefhaak

31 resultaten

Ben je op zoek naar schroefhaken maar weet je niet goed waar je die het beste kunt kopen? Bij GAMMA is de keuze enorm als het aankomt op verschillende soorten schroefhaken. Of je ze nu nodig hebt voor het plafond of aan de muur: zeker weten dat je ze in ons assortiment kunt vinden.

Wat is een schroefhaak?

De naam zegt het natuurlijk al: een schroefhaak is een haak die je ergens in vastschroeft. Hij is met name bedoeld om dingen aan op te hangen. Aangezien de meeste schroefhaken zorgen voor een stevig ophangpunt voor in plafonds, zijn ze zeer geschikt voor het ophangen van lampen. Vaak bevatten ze een open oog zodat je de lamp of kabel er gemakkelijk aan op kunt hangen. Er zijn ook schroefhaken met een schroefoog. Die zijn dan weer meer geschikt voor het spannen van draden en drooglijnen. In de categorie schroefhaken vallen overigens ook ophanghaken die je met schroeven aan de muur bevestigt. Handig om te gebruiken als kapstok of om gereedschap in je schuur aan op te hangen.

Schroefhaken van verschillende materialen en merken

We hebben schroefhaken en schroefogen van verschillende materialen in ons assortiment. Zo hebben we schoefhaken van:
metaal;
kunststof.
Bedenk vooraf dus goed waar je de haken voor nodig hebt. Je hebt daarbij de keuze uit een tweetal merken: ons eigen GAMMA-merk of schroefhaken van het merk Duraline.

Schroefhaken kopen? GAMMA heeft ze in de bouwmarkt en online

Wil je ook schroefhaken kopen bij GAMMA? Dan kun je terecht in zowel onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) als online. Het voordeel van online bestellen is dat je zelf de bezorgdag kunt kiezen. En voor de meeste producten geldt: vandaag voor 21.00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Bij bestellingen van meer dan 40 euro betaal je geen bezorgkosten. Bij bedragen onder de 40 euro kun je ervoor kiezen om je spullen gratis in de bouwmarkt op te komen halen.

Recent bekeken