• Spaanplaatschroef
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
77 resultaten
GAMMA schroef universeel assortiment platkop verzinkt 500 stuks
(2)
Binnen-/buitengebruik: Binnen Afwerking: Verzinkt Geschikt voor: MDF, Hout, Hardhout, Plaatmateriaal, Universeel, Spaanplaat
Deze platkopschroeven van GAMMA zijn gemaakt van verzinkt metaal en zijn universeel te gebruiken, en worden geleverd inclusief bijpassende plug. De kop is platverzonken en heeft... Deze platkopschroeven van GAMMA zijn gemaakt van verzinkt metaal en zijn universeel te gebruiken,...
11.
29
Bekijk alles in spaanplaatschroef

Heb je spaanplaatschroeven nodig voor een klus waar je mee bezig bent? Dan is het belangrijk om het juiste type spaanplaatschroeven te kiezen. Bij GAMMA vind je een uitgebreid assortiment. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en voorzien van verschillende soorten schroefkoppen. Let ook goed op of je de schroeven in huis of buitenshuis nodig hebt en pas daar je uiteindelijke keuze op aan. En of je nu zoekt naar voldraad of deeldraad, torx of pozidrive: het is allemaal aanwezig in ons assortiment spaanplaatschroeven.

Wat is een spaanplaatschroef en wat kun je ermee?

De spaanplaatschroef is verreweg de meest gebruikte schroef voor alle houtsoorten. Je kunt ze ook voor plaatmateriaal zoals spaanplaat en houtvezelplaat gebruiken. Een spaanplaatschroef wordt ook wel een universele schroef genoemd. Een spaanplaatschroef heeft een dunne schacht, een scherpe diepe draad en een extra scherpe punt. Dit zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk recht en snel het materiaal in kunt schroeven.

Soorten spaanplaatschroeven

Er bestaan verschillende soorten spaanplaatschroeven, met elk hun eigen kopvormen. Zoals bijvoorbeeld:
• een platkop, die onder de kop een taps toelopend gedeelte heeft waardoor ze mooi verzinken in zacht materiaal;
• een spaanplaatschroef met een cilinderkop die met name handig is bij metaal-op-houtverbindingen;
• een schroef met een lenskop zorgt voor een extra fraaie afwerking, aangezien het een platkop met een bolle afwerking is. Deze wordt vaak gebruikt bij RVS-beugels of bij deurbeslag.

Spaanplaatschroef kopen? GAMMA heeft een ruim assortiment

Wil je ook spaanplaatschroeven kopen bij GAMMA? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die door het hele land te vinden zijn) of bestel ze gemakkelijk online. Als je shopt bij GAMMA profiteer je keer op keer van diverse voordelen. Zo kun je bij ons:
• zelf je bezorgdag kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken