• Vlonderschroef
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vlonderschroef

17 resultaten

Ben je bezig met het aanleggen van je tuin en wil je een terras van vlonders of vlonderplanken maken? Dan heb je daar ook bijpassende schroeven bij nodig. Schroeven die bestand zijn tegen het weer en ervoor zorgen dat het hout tijdens het monteren niet splijt. Bij GAMMA vind je verschillende soorten vlonderschroeven in het assortiment. Bepaal vooraf eerst goed welke lengte je nodig hebt qua schroeven. Ons advies is om de dikte van de vlonderplaten te vermenigvuldigen met twee en op die uitkomst de dikte van de schroef aan te passen. Neem een kijkje in ons online assortiment en bestel de schroeven voor vlondermontage van je voorkeur. Of bezoek een van onze bouwmarkten en neem je gewenste schroeven direct mee.

Wat is een vlonderschroef?

Vlonderschroeven worden ook wel terrasschroeven genoemd en zijn uitermate geschikt als je in je tuin vlonders of een terras gaat monteren. Ze zijn geschikt voor de montage van alle soorten houten vlonders: van hardhout tot naaldhout. Vlonderschroeven zijn voorzien van een deeldraad en het is bijna uitgesloten dat het hout bij dit soort schroeven splijt. Ook zijn vlonderschroeven vaak voorzien van een speciale boorpunt die ook het splijten voorkomen.

Soorten vlonderschroeven bij GAMMA

We hebben verschillende soorten vlonderschroeven in ons assortiment, van uiteenlopende merken. De meeste van onze vlonderschroeven zijn van RVS maar we hebben ook een aantal schroeven die van metaal zijn. Ze zijn allemaal voorzien van een torx-kop, dus zorg ervoor dat je ook een schroevendraaier of schroefboor met het juiste bitje gebruikt. Sommige van onze vlonderschroeven zijn verzinkt zodat ze mooi diep in het materiaal wegzakken.

Vlonderschroeven kopen

Wil je ook vlonderschroeven kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons online assortiment. Als je op werkdagen voor 21.00 uur online bestelt, heb je je producten als het goed is de volgende dag al in huis. Of laat de schroeven bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt en haal ze op wanneer dat jou het beste uitkomt.

Recent bekeken