• Tesa
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Tesa spijkers

14 resultaten

Wil je Tesa klevende spijkers kopen omdat je in huis iets wilt ophangen aan de muur maar geen gaatjes in de muur wilt krijgen? Bij GAMMA heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Ook voor klevende schroeven van het merk Tesa zit je goed bij ons. Breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt of bestel je gewenste Tesa spijkers die kleven gemakkelijk bij ons online.

Wat kun je met Tesa spijkers?

Je hebt bij GAMMA de keuze uit Tesa spijkers die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zo hebben we Tesa klevende spijkers voor op behang en pleisterwerk te bevestigen, maar bijvoorbeeld ook klevende spijkers voor tegels en metaal. Let in elk geval goed op het maximale te belasten gewicht per spijker, zodat je zeker weet dat datgene wat je wilt ophangen ook daadwerkelijk blijft hangen.

Meer informatie over Tesa klevende spijkers

De meeste klevende spijkers van Tesa zijn verstelbaar. Zo kan je heel gemakkelijk verticale voorwerpen uitlijnen aan de muur. Ook is het extra handig als je twee klevende Tesa spijkers voor één voorwerp wilt gebruiken. Je bevestigt ze heel eenvoudig aan de muur zonder dat je daar ingewikkeld gereedschap voor nodig hebt of gaten moet boren in de muur. Bovendien bevatten ze powerstrips die ervoor zorgen dat je ze ook weer gemakkelijk achteraf kunt verwijderen en kunt hergebruiken.

Tesa spijkers kopen bij GAMMA

We hebben bij GAMMA verschillende mogelijkheden als het aankomt op Tesa spijkers. Kies de spijkers die voor jouw ophangklus het meest geschikt zijn. Bestel ze online of breng een bezoek aan een van onze GAMMA-bouwmarkten. Als je online bij ons winkelt, profiteer je in ieder geval altijd van meerdere voordelen:
• Zo hebben we meer dan 30.000 artikelen in onze webshop.
• Je hebt de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen.
• Je kunt vragen stellen via de handige kluschat.
• We geven je tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken