2 resultaten
Gordijnroedes op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewenste afmeting, afwerking en kleur. Breedte mogelijk tot 400 cm. Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewe...
Gordijnrails op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwerking. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit diverse modellen Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwe...

Vol trots kijken naar de prachtige gordijnen die je zelf hebt uitgezocht én zelf hebt opgehangen… Kun je niet wachten op dat moment? Dan helpen wij je graag verder met de juiste producten en klusadvies. Je kunt je gordijnen op verschillende manieren ophangen. Een gordijnring is een methode die veel gebruikt wordt daarvoor. Wij laten je graag zien wat we allemaal in huis hebben op dat gebied. Bekijk ons assortiment online in onze webshop en je kunt direct de perfecte gordijnring kopen voor jouw interieurklus.

Selecteer op kleurfamilie, materiaal en hoeveelheid ringen

Wil je vanzelf uitkomen bij de gordijnring met de beste specificaties? Dan kun je aan de linkerkant in het menu filteren op de dingen die belangrijk zijn voor jou. Bijvoorbeeld op de kleur van de ringen. Dat is natuurlijk vrij essentieel als het gaat om jouw smaak en de rest van je interieur. Maar je kunt ook selecteren op prijscategorie, materiaal en aantal ringen per verpakking. Zo ga je stap voor stap richting de beste gordijnring voor jouw situatie.

Je ringgordijn ophangen

We helpen je graag verder met het ophangen van je ringgordijn. In het kort is dit het stappenplan dat je aanhoudt als je jouw gordijnring gaat ophangen:
- Bepaal de positie van de roedesteun
- Plaats de roedesteun en de roede
- Bevestig het gordijn aan de roede met de gordijnringen
- Zet de roedesteun vast
- Bevestig de eindknoppen

Bonus van GAMMA: klusadvies en kluschat

Bij GAMMA kun je terecht voor het beste klusadvies. Zo hebben we bijvoorbeeld een stappenplan ringgordijnen ophangen voor je opgesteld. Heb je de gordijnen al hangen, maar wil je ze inkorten? Daarvoor hebben we het stappenplan ringgordijnen inkorten. Hiermee kom je vast en zeker verder!

Wil je meer weten over de gordijnringen in onze webshop of heb je een vraag over hoe je ze het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken