2 resultaten
Gordijnroedes op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewenste afmeting, afwerking en kleur. Breedte mogelijk tot 400 cm. Juiste gordijnroede niet gevonden? Stel zelf je gordijnroede samen in de gewe...
Gordijnrails op maat laten maken
op maat
Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwerking. Breedte mogelijk tot 1500 cm. Keuze uit diverse modellen Juiste gordijnrail niet gevonden? Stel zelf je gordijnrails samen in de gewenste afmeting en afwe...

Heb je nieuwe gordijnen gekocht en wil je die op een mooie manier ophangen? Of is je gordijnrail met bijbehorende runners aan vervanging toe? Bij GAMMA kun je heel eenvoudig runners kopen voor de bevestiging en geleiding van je gordijnen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als metaal én in verschillende maten, zodat je zeker weet dat er altijd runners zijn voor jouw gewenste gordijnsysteem. De meeste van onze runners zijn zowel in onze bouwmarkten als online te koop. En als de runners bij ons niet online verkrijgbaar zijn, dan geven we dat ook duidelijk bij het product aan.

Wat zijn runners?

Runners zijn die kleine ringetjes die in een gordijnrail zitten waaraan je met haakjes je gordijnen kunt ophangen. Hierdoor is het mogelijk om je gordijnen voor het raam open en dicht te schuiven. Aan de gordijnrails zitten ook altijd eindknoppen zodat het gordijn aan het uiteinde een vast punt heeft en de runners (met het gordijn) niet uit de rails kunnen schieten.

Zo hang je gordijnen op met runners

Je kunt natuurlijk nog zo’n mooie gordijnen hebben, als je ze op de verkeerde manier ophangt, blijft het eindresultaat teleurstellend. Maak daarom gebruik van een goede gordijnrails, voorzien van bijbehorende runners. Om je te hepen bij het ophangen van je gordijnen, hebben we ook een compleet stappenplan voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je op de juiste manier te werk gaat. Overigens kun je sowieso altijd voor allerhande klusadvies op onze website terecht. En heb je een specifieke vraag? Die kun je ook altijd stellen via onze handige kluschat.

Kies de juiste runners voor jouw gordijnrails

Wil je ook runners voor je gordijnen kopen bij een GAMMA-winkel bij jou in de buurt of online? Bekijk dan ons assortiment en kies de runners die het best passen voor jouw situatie en gordijnsysteem. Bestel je je producten online, dan kun je ze al vanaf de volgende dag in huis hebben. Of bepaal zelf je voorkeursdag voor bezorging. Je regelt het in elk geval allemaal eenvoudig tijdens het bestelproces.

Recent bekeken