• Grohe
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Grohe kranen

14 resultaten

Als je bezig bent met het installeren van een nieuwe badkamer of je bent enkele onderdelen van je bestaande badkamer aan het vernieuwen, dan mogen mooie en functionele kranen natuurlijk niet ontbreken. Zoek je naar kwaliteit als het op kranen aankomt? Kies dan voor Grohe kranen, want dat merk staat al jarenlang bekend in het leveren van kwalitatief hoogwaardige sanitairproducten. Neem een kijkje in ons online assortiment en schaf de Grohe kraan van je voorkeur aan. Of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt en schaf de kraan gemakkelijk daar aan.

Soorten Grohe kranen voor de badkamer

Je kunt bij GAMMA terecht voor verschillende soorten Grohe kranen die ideaal zijn om in de badkamer te gebruiken. Houd je vooral van een klassiek ogende kraan of heb je liever een zeer strakke en moderne badkamerkraan? En vind je het belangrijk dat er een thermostaatfunctie op zit? De mogelijkheden van de verschillende soorten Grohe kranen zijn eindeloos dus jij bepaalt uiteindelijk wat je in je badkamer installeert.

Meer informatie over Grohe

Grohe is, als het gaat om sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen, de wereldwijde marktleider. Alles draait om vier kernwaarden bij dit bedrijf: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Met die waardes in het achterhoofd vervaardigt Grohe keer op keer producten die mooi en duurzaam zijn en voldoen aan ieders wensen.

Grohe kranen kopen bij GAMMA

Ga naar GAMMA (dat kan online of gewoon bij de bouwmarkt bij je in de buurt) en kies de Grohe kraan die het beste bij jouw eisen en wensen past. En wat voor producten je ook bij ons online bestelt, je profiteert hier altijd van diverse voordelen.
• Zo bezorgen we al je online bestellingen vanaf €40 gratis thuis.
• Je hebt altijd de keuze uit een webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen.
• Je kunt je spullen ook zelf komen afhalen bij de dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt.
• Je hebt de mogelijkheid om advies te vragen via de handige kluschat of door ons klusadvies te bekijken.

Recent bekeken