• Grohe
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Grohe thermostaatkraan

16 resultaten

Heerlijk om te genieten van een warme (of voor sommige mensen juist een koude) douche. Maar soms is het vervelend om steeds weer wat aan te moeten passen an de watertemperatuur. Nog een klein beetje warm water erbij. Nee, toch nog een beetje koud erbij. Op zo’n moment kun je verlangen naar een thermostaatkraan. Misschien dat een Grohe thermostaatkraan dan wel iets voor jou is. Bij GAMMA heb je een ruime keuze als het aankomt op een thermostatische kraan van het merk Grohe. Neem een kijkje in ons assortiment en schaf de kraan van je voorkeur aan. Dat kan zowel online als in een van onze bouwmarkten.

Verschillende soorten Grohe thermostaatkranen

Ons assortiment Grohe badkranen is zeer uitgebreid. Allereerst maken we onderscheid tussen thermostaat badkranen en douchekranen. De Grohe thermostaatkranen zijn verkrijgbaar binnen drie verschillende productseries. Sommige van deze kranen bevatten het zogeheten safe touch systeem. Daarmee voorkom je dat bijvoorbeeld je kinderen de temperatuur van de kraan kunnen verhogen boven de 38 graden. Daarbij wordt de kraan zelf ook nooit warmer dan het douchewater dankzij de CoolTouch functie.

Meer over het merk Grohe

Grohe is marktleider wereldwijd als het aankomt op sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen. Zowel voor de consumentenmarkt als de professionele markt. Bij Grohe staan een aantal kernwaarden hoog in het vaandel, te weten: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Zo kan het bedrijf keer op keer producten maken die mooi en duurzaam zijn en voldoen aan jouw wensen.

Het voordeel van Grohe thermostaatkranen kopen bij GAMMA

Of je nu Grohe thermostaatkranen of compleet andere spullen wilt gaan kopen bij GAMMA: je profiteert bij ons altijd van diverse voordelen. En al helemaal als je een bezoek brengt aan onze webshop. Zowel voor douche- en badkranen als voor heel veel andere klusspullen kun je uitstekend bij ons terecht. We hebben online namelijk meer dan 30.000 artikelen voor je beschikbaar. En daarnaast:
• heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• krijg je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• worden je bestellingen van boven de €40 altijd gratis bij je thuisbezorgd;
• heb je altijd de mogelijkheid om je bestelde spullen te laten bezorgen bij een GAMMA bouwmarkt bij je in de buurt.

Recent bekeken