toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Douchekranen

52 resultaten
Bekijk de TOP 10

Douchekranen kopen bij GAMMA

De badkamer is niet compleet zonder douchekraan. Je kunt bij GAMMA kiezen voor een basic model, maar ook thermostaatkranen behoren tot de mogelijkheden. Wil je douchekranen kopen in allerlei verschillende soorten en maten, dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Wil je de vele verschillende douchekranen vergelijken, kom dan naar een van onze bouwmarkten of bekijk het aanbod online. In de bouwmarkt, online of bij je thuis: we helpen je altijd graag.

Douchekranen vergelijken

GAMMA heeft een bijzonder ruim aanbod op het gebied van douchekranen. Wil je de verschillende douchekranen vergelijken, bekijk dan wat jij belangrijk vindt voordat je douchekranen gaat kopen. Bij GAMMA kan je douchekranen kopen met verschillende bedieningsvormen, zoals:

  • thermostatisch
  • draaiknop
  • eengreep
  • 2-knops

De genoemde douchekranen zijn in diverse stijlen verkrijgbaar, zodat er altijd een model te vinden is dat bij je badkamer past. De meest gangbare afmetingen voor de douche zijn de douchekranen van 12 cm. Binnen ons assortiment vind je dan ook verschillende modellen douchekranen van 12 cm die bij jouw type badkamer passen.

De voordelen van thermostaatkranen

Vind je het vervelend om steeds de temperatuur van je douche in te stellen? Kies dan voor één van de thermostaatkranen. Dit model douchekraan biedt je altijd een constante temperatuur. Met de ene knop zet je de kraan uit en de andere laat je op de temperatuur van je voorkeur staan. Met de safestop voorkom je dat je de thermostatische douchekraan per ongeluk veel te heet zet en je je verbrandt. Je kan ons aanbod in de winkel bekijken, maar uiteraard vind je alle douchekranen ook online.

Douchekranen online of in de bouwmarkt

Heb je ons aanbod van douchekranen online al bekeken, dan plaats je gemakkelijk en snel je bestelling. Je kan ervoor kiezen om je producten thuis te laten bezorgen of je haalt je bestelling af in een van onze bouwmarkten. Bij bezorging in een van onze bouwmarkten betaal je geen bezorgkosten. Bestel je liever niet je douchekranen online of wil je persoonlijk advies, dan ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze bouwmarkten. Onze werknemers helpen je graag verder met deskundig advies.

Recent bekeken