toon meer toon minder
toon meer toon minder
  • Grohe
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Grohe wastafelkranen

24 resultaten

Ben je bezig met het maken en inrichten van een nieuwe badkamer en moet je een keuze maken voor bijpassende wastafelkranen? Als je op zoek bent naar kranen van topkwaliteit raden we je Grohe wastafelkranen aan. Daar hebben we er verschillende van voor je op voorraad. Van klassiek tot modern en zowel geschikt voor je badkamer, keuken als toiletruimte. Kies de wastafelkraan die het beste bij jouw eisen en wensen past en schaf hem online of in een van onze bouwmarkten aan. Je kunt vast wel een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt vinden.

Verschillende soorten Grohe wastafelkranen

Ons assortiment Grohe wastafelkranen is zeer uitgebreid. We hebben wastafelkranen die geschikt zijn voor in de keuken, de badkamer en ook in je toilet. En natuurlijk ben je zelf ook vrij om een keukenkraan op een wastafel in de badkamer te monteren. Het is maar net waar je van houdt en wat bij de rest van de uitstraling van je badkamer past.

Meer over het merk Grohe

Grohe is wereldwijd marktleider op het gebied van sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen. Niet alleen binnen de consumentenmarkt, maar ook voor de professionele markt. Het bedrijf heeft een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan, zoals: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Op die manier maakt Grohe altijd weer producten die mooi en duurzaam zijn en voldoen aan de wensen van haar klanten.

Het voordeel van Grohe wastafelkranen kopen bij GAMMA

Of je nu Grohe wastafelkranen of compleet iets anders wilt gaan kopen bij GAMMA: je profiteert bij ons altijd van uiteenlopende voordelen. Zeker als je een bezoek brengt aan onze webshop bij het kopen van nieuwe artikelen. En niet alleen voor wastafelkranen maar ook voor allerlei klusartikelen kun je uitstekend bij ons terecht. We hebben online meer dan 30.000 artikelen voor je beschikbaar. En daarnaast:
• heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen via de handige kluschat;
• krijg je uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• worden je bestellingen van boven de €40 altijd gratis bij je thuisbezorgd;
• heb je altijd de mogelijkheid om je bestelde spullen te laten bezorgen bij een GAMMA bouwmarkt bij je in de buurt.

Recent bekeken