toon meer toon minder
  • Bloembak
toon meer toon minder
  • ELHO
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Balkonbakken

8 resultaten
Bekijk de TOP 10

Balkonbakken kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je meerdere soorten balkonbakken, geschikt voor planten en bloemen. In deze balkonbakken kun je leuk planten én bloemen met elkaar combineren, voor een kleurig en fleurig effect. Vul de balkonbak eerst met een goede bodem, zo kun je een hoge balkonbak het beste eerst opvullen met hydrokorrels, aangevuld met potgrond. Wissel verschillende hoogtes en verschillende soorten planten en bloemen met elkaar af of kies voor een rustig geheel en vul de balkonbak met gelijke groene groeiers. Denk eraan dat nieuwe bloemen en planten nog gaan groeien dus geef ze voldoende ruimte in de balkonbak.

Balkonbak bevestigen

Balkonbakken zijn een efficiënte oplossing om de beperkte ruimte van een balkon toch een beetje groen te maken. Verticaal tuinieren wordt dit ook wel genoemd. Kies voor balkonbakken die je aan de reling kunt hangen of voor potten die je kunt bevestigen aan een rek of muur. Op onze klusadviespagina balkon inrichten vind je nog meer tips. Enkele voordelen van een GAMMA balkonbak:

  • Heeft vaak geen bevestiging nodig
  • Is weer- en windbestendig
  • Blijft lang mooi

Balkonbakken online bestellen

Koop nu eenvoudig jouw nieuwe balkonbak online bij GAMMA via deze website. Veelal geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Direct online bestellen kan ook via je smartphone. Download daarvoor de GAMMA-app.

Recent bekeken