Meer informatie
Meer informatie
  • Benzine grasmaaier
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Alpina benzine grasmaaier AL4 46 SH met Honda motor sticker sticker
8 klantreviews
Kleurfamilie: Zwart Hoogte: 123.0cm Lengte: 155.0cm
Op zoek naar een krachtige benzine grasmaaier die gemakkelijk te gebruiken is en perfect geschikt is voor het maaien van grote gazons? Dan is de Alpina benzine grasmaaier AL4 46... Op zoek naar een krachtige benzine grasmaaier die gemakkelijk te gebruiken is en perfect geschikt...
349.
00
Bekijk alles in benzine grasmaaier
Grasmaaier benzine
te huur
Kleurfamilie: Oranje Hoogte: 80.0cm Lengte: 120.0cm
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de benzine grasmaaier kan je eenvoudig grote grasvelden maaien. De grasmaaier heeft een instel... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de benzine gra...

Een benzine grasmaaier kopen

Veel mensen houden van een mooi en strak gazon. Een van de manieren om dit te bereiken is regelmatig gras maaien. Daarvoor is een goede grasmaaier onontbeerlijk. Als je veel gras hebt, kun je het beste voor een krachtige maaier gaan die op benzine werkt.

Wat is een grasmaaier op benzine?

Een benzine grasmaaier is een veelgebruikt gereedschap om het gras in je tuin op een efficiënte manier te maaien. Dit type grasmaaier werkt op benzine en heeft een interne verbrandingsmotor die het mes aandrijft.
Het grote voordeel van een dergelijke grasmaaier is dat je niet afhankelijk bent van een stopcontact of een oplaadbare batterij. Een ander voordeel van een benzine grasmaaier is dat deze over het algemeen krachtiger is dan een elektrische of handmatige grasmaaier.

Hoe werkt een motormaaier?

De werking van een benzine grasmaaier begint met het vullen van de brandstoftank met benzine. Je kunt hiervoor normale benzine van het benzinestation gebruiken. Zodra de motor gestart is, gaat de krukas draaien. Deze drijft het mes van de grasmaaier aan, die ronddraait en het gras maait. Het maaisel wordt vervolgens via een opening aan de achterkant van de grasmaaier in een opvangbak verzameld, of wordt verspreid over het gemaaide gras.

Onderhoud van een grasmaaier die werkt op benzine

Het is belangrijk om te onthouden dat een grasmaaier onderhoud nodig heeft om goed te blijven werken. Dit omvat onder meer het regelmatig vervangen van de olie en de bougie, het reinigen van de luchtfilter en het slijpen van de messen. Door het goed onderhouden van de grasmaaier, zorg je ervoor dat deze langdurig en betrouwbaar werkt.

Waar moet je op letten?

Als je op zoek bent naar een grasmaaier die werkt op benzine, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden voordat je er een koopt. Denk hierbij aan: de oppervlakte van het gazon, de maaibreedte, het type terrein, het geluidsniveau van de maaier, de kwaliteit en de prijs. Het kopen van een grasmaaier is een investering die je tuinonderhoud gemakkelijker en efficiënter zal maken, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Bij de Gamma kun je je hierover uitstekend laten voorlichten.

Recent bekeken