• Makita
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Makita heggenscharen

13 resultaten

Ben je een liefhebber van tuinieren en wil je de heg mooi gesnoeid hebben? Dan maak je natuurlijk slim gebruik van een heggenschaar. Maar heb je dat soort tuingereedschap eigenlijk wel in je bezit? Als je er eentje aan wil gaan schaffen, doe je er goed aan om eens te kijken naar een Makita heggenschaar. Wij hebben namelijk verschillende soorten heggenscharen van dat merk voor je in onze webshop en in onze bouwmarkten beschikbaar. Neem een kijkje online en schaf de heggenschaar van je voorkeur aan.

Dit kun je met een Makita heggenschaar

Een Makita heggenschaar is ideaal als je je heg of bepaalde struiken, bomen en planten in je tuin wilt gaan snoeien. Op die manier ziet je tuin er altijd netjes uit en laat je alles zo goed en gezond mogelijk groeien. Heggenscharen van Makita bevatten daarnaast allerlei handige features en functies. Zoals bijvoorbeeld de drievoudige achterhandgreep waarmee je de schaar altijd het minst belastend in kunt zetten. Zowel links- als rechtshandigen kunnen de apparaten van Makita perfect bedienen.

Verschillende soorten heggenscharen

We hebben bij GAMMA verschillende soorten Makita heggenscharen beschikbaar. De belangrijkste onderverdeling daarbij is dat we kijken waar je ze voor wilt gebruiken. Wat ga je precies snoeien of kortwieken? Je hebt de keuze uit heggenscharen van Makita die geschikt zijn voor voornamelijk:
• Heggen
• Hagen
• Coniferen
• Buxussen
Ook de stroomvoorziening is een bepalende factor als je een heggenschaar wilt gaan uitkiezen. De meeste heggenscharen bij ons werken op netstroom, maar we hebben er ook die werken op een accu.

Makita heggenschaar kopen bij GAMMA

Wil je ook een Makita heggenschaar kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide assortiment. Daarnaast hebben we natuurlijk nog heel veel andere producten online en in de bouwmarkt te koop. Heb je iets gezien en wil je het direct bestellen? Als je dat op werkdagen voor 21.00 uur doet, heb je je gewenste product de volgende dag al in huis. Je kunt er ook altijd voor kiezen om online bestellingen te laten bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Recent bekeken