Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
HKC Kunststof basisprofiel 300x4x2 cm
HKC Kunststof basisprofiel 300x4x2 cm
HKC Kunststof basisprofiel 300x4x2 cm
sticker sticker
3 klantreviews
Het HKC Kunststof basisprofiel 300x4x2 cm gebruik je als onderprofiel om je vlonderdelen op je terras, balkon of in je tuin op de kopse kanten stevig en netjes af te werken. Dit... Het HKC Kunststof basisprofiel 300x4x2 cm gebruik je als onderprofiel om je vlonderdelen op je te...
19.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in lat

Met een afwerklat zorgt u ervoor dat uw klus er ook netjes afgewerkt uit ziet. Ook voorkomt een afwerklat dat er scherpe stukken of houtsplinters uitsteken, dat maakt uw klus een stuk veiliger. GAMMA heeft verschillende afwerklatten in het assortiment, variërend in kleur, afmeting en houtsoort. Dus wat u ook maakt met hout, bij GAMMA vindt u het juiste afwerkmateriaal. Natuurlijk kunt u ook voor het meeste andere tuinhout terecht bij GAMMA, ook online.

Afdeklatten

Met een afdeklat schutting is de schutting netjes afgewerkt en het beschermt het hout van de schutting ook nog tegen regen. GAMMA verkoopt afdeklatten van hout en van composiet.

Hoekprofiel hout

Een houten profiel om een hoek te maken maakt de afwerking van een timmerklus erg gemakkelijk. U weet zeker dat u een haakse hoek heeft die er ook nog eens heel netjes uitziet.

Bekijk ons aanbod tuinbalken

Bent u op zoek naar ander hout voor een klus in de tuin? Om bijvoorbeeld een terrasoverkapping te maken. Bekijk dan eens online het ruime aanbod tuinbalken en bestel het direct of ga naar een van onze bouwmarkten.

tuinborder

Bent u op zoek naar ideeën om tuinborders te maken. Dat kan natuurlijk ook, kijk daarvoor naar ons klusadvies.

Recent bekeken