• Vuurtafel
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vuurtafel

6 resultaten

Wil je sfeer en warmte in je tuin aanbrengen en zoek je bovendien naar mooie designelementen? Heb je er dan wel eens over gedacht om een vuurtafel op je terras te plaatsen? Zo’n tafel ziet er niet alleen strak en modern uit, je straalt er ook direct een heleboel sfeer mee uit. Neem eens een kijkje in ons online assortiment of breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een speciaal soort terrashaard. Bij GAMMA vind je ze in twee verschillende soorten. Met een vuurtafel creëer je warmte en sfeer op je terras of in je tuin. Ideaal om te gebruiken bij een loungehoek, maar ook op een comfortabel balkon kan een vuurtafel prima tot zijn recht komen. De meeste van onze vuurtafels zijn eigenlijk terrashaarden. Dat zijn houten rechthoekige bakken waarin een gasfles te plaatsen is. De ombouw is gemaakt van vurenhout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Standaard worden er ook keramische houtblokken en lavastenen bij geleverd. We hebben ook een vuurtafel die zijn naam echt eer aan doet. Dat is namelijk een loungetafel voor op je terras waarin een vuurschaal verwerkt is. Zo kan je midden op de tafel met echte haardblokken een vuurtje branden. Super gezellig toch?

Je vuurtafel kopen bij GAMMA

Zoals je inmiddels gezien hebt, heb je bij GAMMA de keuze uit verschillende vuurtafels. Wil je ook zo’n terrasverwarmer en sfeerverhoger bij GAMMA kopen? Kom dan naar een van onze bouwmarkten en maak je definitieve keuze. Of bestel de vuurtafel van je voorkeur gemakkelijk bij ons online. Het voordeel van online shoppen bij ons is in elk geval dat je:
• de keuze hebt op welke dag we je bestelling bezorgen;
• kunt kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• bestellingen boven de €40 gratis worden bezorgd;
• altijd profiteert van onze tips en adviezen via het online klusadvies;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat.

Recent bekeken