Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie


4 resultaten
Solar zwembad pad
1 klantreview
Breedte: 17.1cm Hoogte: 11.0cm Lengte: 17.1cm
Solarverwarming voor zembaden met een pomp tot max 9,4 m³ of zandfilter 7,5 m³. Een milieuvriendelijke en economische manier om het zwembad te verwarmen. Verwarmt het zwembad wa... Solarverwarming voor zembaden met een pomp tot max 9,4 m³ of zandfilter 7,5 m³. Een milieuvriende...
79.
99
Bekijk alles in zonneverwarming zwembad
Solarverwarming Kappa
3 klantreviews
Breedte: 78.0cm Hoogte: 72mm Lengte: 106.0cm
Om nog langer van je zwembad te kunnen genieten is deze solarverwarming een echte must. Geschikt voor elk type zwembad, zowel in- als bovengronds. De verwarming is gemakkelijk t... Om nog langer van je zwembad te kunnen genieten is deze solarverwarming een echte must. Geschikt ...
109.
00
Bekijk alles in zonneverwarming zwembad
Bypass voor solarverwarming
2 klantreviews
Breedte: 20.0cm Hoogte: 11.5cm Lengte: 25.0cm
Deze bypasskit is geschikt voor de interline solarheater dome's solarbollen. Te gebruiken wanneer het water te warm wordt. Hiermee kan tijdelijk de doorstroom naar de solar boll... Deze bypasskit is geschikt voor de interline solarheater dome's solarbollen. Te gebruiken wanneer...
42.
99
Bekijk alles in zonneverwarming zwembad
Solar bol Pyramid
12 klantreviews
Breedte: 59.4cm Hoogte: 28.5cm Lengte: 59.4cm
Om nog langer van je zwembad te genieten is de solar bol verwarming een must. Het maakt gebruik van zonne-energie. Het is eenvoudig te installeren en werkt op vrijwel elke zwemb... Om nog langer van je zwembad te genieten is de solar bol verwarming een must. Het maakt gebruik v...
119.
00
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in zonneverwarming zwembad

Ben je op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om je zwembad te verwarmen? Bij GAMMA vind je diverse opties voor zwembadverwarming die aan jouw wensen voldoen. Met de juiste zwembadverwarming geniet je het hele seizoen van aangenaam warm water, zodat je altijd kunt zwemmen, ongeacht het weer.

Milieuvriendelijke zwembadverwarming

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke oplossing, is zwembadverwarming op zonne-energie ideaal. Met een solar zwembadverwarmingssysteem verwarm je het water op een duurzame en kostenbesparende manier. De zon is een natuurlijke energiebron die je kunt benutten om je zwembad te verwarmen zonder extra energiekosten.

Werking van zwembadverwarming op zonne-energie

Zwembadverwarming op solar maakt gebruik van zonnecollectoren om zonlicht op te vangen en het water te verwarmen. Het verwarmde water wordt vervolgens teruggevoerd naar het zwembad, waardoor de temperatuur geleidelijk stijgt. Het systeem bestaat uit verschillende componenten:

Zonnecollectoren

Bij GAMMA bieden we verschillende soorten zonnecollectoren aan, zoals zonnepanelen en solarballen. Deze collectoren zijn ontworpen om efficiënt warmte van de zon te absorberen. Het aantal collectoren dat je nodig hebt, hangt af van de grootte van je zwembad. Je kunt de collectoren eenvoudig op een zonnige locatie zoals het dak van je huis of een poolhouse plaatsen.

Bypass-kit

Een belangrijk onderdeel van het verwarmingssysteem is de bypass-kit. Hiermee kun je de waterstroom naar de zonnecollectoren reguleren en de gewenste watertemperatuur instellen. Bij GAMMA kun je alle benodigde onderdelen voor je zwembadverwarming kopen, inclusief de bypass-kit.

Zwembadverwarming kopen bij GAMMA

Onze zwembadverwarmingssystemen zijn compatibel met verschillende zwembadsystemen en worden geleverd met duidelijke instructies voor installatie. Je kunt ze eenvoudig online bestellen bij GAMMA. Mocht je de installatie liever aan professionals overlaten, dan staan onze medewerkers in de bouwmarkt altijd klaar om je te helpen. Zo kun je optimaal genieten van een verwarmd zwembad gedurende het hele zwemseizoen.

Recent bekeken