toon meer toon minder
  • Prolight
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Nachtlampjes

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Een nachtlamp kopen bij GAMMA

Wil je ook midden in de nacht wat zicht op de overloop en in de slaapkamer hebben? Gebruik dan een nachtlamp. Vooral kinderen hebben nogal eens nachtmerries en fases waarin ze bang zijn in het donker. Daarom is het nachtlampje voor in het stopcontact ook opgenomen in het aanbod van kinderlampen. Binnen ons aanbod is er altijd een nachtlamp te vinden waarmee jij uit de voeten kan.

Handige lampen voor het nachtkastje

Normale tafellampen geven dan wel voldoende licht om het donker te verbreken, maar het licht is veel te fel om lekker in te kunnen slapen. Lampen voor op het nachtkastje zijn voorzien van licht wat net voldoende is om wat te zien in de kamer, zonder dat het hinderlijk is voor de nachtrust. De nachtkastlamp is zowel in de variant voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Wil je de nachtkastlamp gebruiken om in bed nog een boek te lezen, dan kies je voor een nachtkastlamp met een hoger wattage. Of wellicht is een bureaulamp voor jou meer geschikt.

Energie besparen met de LED-nachtlamp

Een nachtlamp kan een stroomvreter zijn, zeker wanneer deze de hele nacht brandt. Nu is een nachtlampje voor in het stopcontact zo uit het stopcontact te verwijderen, maar het gebruik van een nachtlampje met bewegingssensor is een goede energiebesparende oplossing. Het nachtlampje met bewegingssensor gaat alleen aan wanneer deze beweging opmerkt. Een goede plaats voor een nachtlampje met bewegingssensor is bijvoorbeeld de overloop of het toilet voor een nachtelijk toiletbezoek. Wil je toch graag een nachtlamp die continu aan staat, dan is de LED-nachtlamp een goede keuze. De LED-nachtlamp en overige LED-verlichting staan bekend om de lange levensduur en het lage energieverbruik.

Lampen voor het nachtkastje kopen

In onze bouwmarkten en online vind je een uitgebreide selectie van nachtlampen. Of het nu gaat om lampen voor op het nachtkastje, een nachtlampje voor het stopcontact op de kinderkamer of een van onze andere opties, wij hebben volop keuze. De medewerkers in de bouwmarkten staan altijd voor je klaar om je van advies te voorzien. Bij de producten online staat altijd een uitgebreide productbeschrijving en de levertijd per artikel vermeld. Gemak staat voorop en daarom bepaal je zelf of je je producten thuis laat bezorgen of afhaalt in een bouwmarkt naar keuze.

Recent bekeken