1 resultaten
Bekijk de TOP 10
Prolight nachtlamp LED blauw met haak
De Prolight nachtlamp LED blauw met haak werkt op 3 AAA batterijen. Hierdoor kan dit nachtlampje overal geplaatst en meengenomen worden. Dankzij de LED-technologie is dit nachtl... De Prolight nachtlamp LED blauw met haak werkt op 3 AAA batterijen. Hierdoor kan dit nachtlampje ...
4.
99
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in nachtlampen

Kinderlampen kopen bij GAMMA

Kinderlampen zetten de puntjes op de ā€˜iā€™ bij iedere kinderkamer. Lampen voor de kinderkamer zorgen voor goed zicht in het donker, maar ze dragen ook bij aan de sfeer in de kamer. Zoek je kinderkamerverlichting met vrolijke kleuren en vormen of met een print voor de kamer van je zoon of dochter? Of is een kinderlampje met slechts een praktisch doel voldoende? Het maakt niet uit op welke van deze vragen je bevestigend antwoordt, voor verlichting voor de kinderkamer zit je bij GAMMA goed. Zowel online als in de bouwmarkten hebben wij een compleet aanbod binnenverlichting.

Vrolijke kinderverlichting

Het inrichten van een kinderkamer is een leuke bezigheid. Of het nu gaat om een kamer van de baby die op komst is of een kamer voor je kind in de groei, kinderlampen mogen natuurlijk niet ontbreken. Kinderen identificeren zich graag met een favoriet figuur van televisie. Daarom hebben wij lampen voor de kinderkamer met diverse bekende figuren, zoals Cars en Frozen, voor je klaarstaan. Uiteraard mag de voetballamp als kinderkamer verlichting niet aan het aanbod ontbreken. Verlichting voor de kinderkamer is hierdoor niet alleen heel praktisch, het maakt de ruimte echt af.

Een kinderlampje voor een goede nachtrust

Kinderen hebben een grote fantasie, en dat ze bang zijn in het donker is dan ook niet gek. Koop bij GAMMA een kinderlampje voor in het stopcontact en de angst om alleen te gaan slapen, zal snel afnemen. Het voordeel van nachtlampjes voor in het stopcontact is dat je niet hoeft te boren. Kinderlampen voor het stopcontact zijn handmatig aan te doen, maar ze zijn ook met sensor verkrijgbaar. Kinderlampen met sensor schakelen automatisch in bij schemer. Kinderverlichting voor de nacht is ook met leuke kleuren en grappige figuren verkrijgbaar.

Lampen voor de kinderkamer kopen

Ben je bijna klaar met het inrichten van de kamer voor je kind, dan is het tijd om kinderverlichting te gaan kopen. Bekijk ons online aanbod van verlichting voor de kinderkamer of kom langs in een van onze bouwmarkten. Je bepaalt zelf of je de kinderkamerverlichting thuis laat bezorgen of, zonder verzendkosten, bij een van onze bouwmarkten afhaalt. Bij de meeste verlichting wordt geen lamp meegeleverd. Vergeet deze dus niet mee te bestellen.

Recent bekeken