Lamellen op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Levertijd is circa 3 weken
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

Lamellen op maat kopen bij GAMMA

Lamellen geven je huis of kantoor in een handomdraai een sfeervolle uitstraling. Met lamellen op maat regel je de lichtinval optimaal en zorg je door de lamellen dicht te draaien voor veel privacy. Vooral verticale lamellen zijn hiervoor ideaal. En wil je van het volledige daglicht of de zon genieten? Schuif dan de lamellen eenvoudig helemaal opzij. Een praktische en sfeervolle oplossing dus. Lamellen zijn er in vele maten en materialen en zijn ideaal voor afwijkende raamvormen. Lamellen op maat maken betekent dat je een bijna onbeperkte keuze hebt uit verschillende breedtes, lengtes, kleuren en materialen. Bij GAMMA vind je zowel stoffen als pvc-lamellen. Stoffen lamellen op maat en verticale lamellen op maat stel je eenvoudig zelf samen via onze website. Wil je lamellen op maat maken? Dan is het belangrijk om vooraf precies de juiste maat te weten. Bekijk ons stappenplan voor het opmeten van de maten. Ook met het keuzeadvies voor lamellen weet je precies wat alle mogelijkheden zijn.

Stoffen lamellen op maat en andere lamellen op maat maken

Verticale lamellen op maat zijn zeer geschikt voor hoge of trapsgewijze ramen. Ook bij een schuifpui zijn ze ideaal. Je schuift de lamellen met de pui mee open. Wanneer je de lamellen half open draait, dan geniet je van een mooie lichtinval. Je draait ze precies zover als je wilt. Bij het lamellen op maat maken heb je de keuze uit verschillende materialen. Pvc-lamellen en stoffen lamellen zijn het meest populair. Stoffen lamellen kies je voor een sfeervolle uitstraling, omdat stof licht transparant is. Dat geeft een warm effect als er buiten veel licht is, maar houdt de zon wel tegen en zorgt voor privacy zonder veel lichtinval te verliezen. Wil je een kamer voor een groot deel kunnen verduisteren? Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn voor kinder-, slaap- en badkamers. Met pvc-lamellen op maat krijg je een kamer helemaal donker, zelfs als er buiten fel zonlicht is. Onze kunststof lamellen (pvc) zijn ook heel geschikt voor vochtige ruimtes in huis, zoals je badkamer of keuken. Pvc-lamellen maak je ook eenvoudig weer schoon. Stoffen lamellen reinig je eenvoudig met een stofzuiger met zachte en schone handborstel.

Lamellen op maat kiezen en bestellen

Wil je verticale lamellen op maat of stoffen lamellen op maat laten maken? Dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Voordat je gaat bestellen is het belangrijk om te weten hoe je jouw nieuwe lamellen monteert. Daarbij kies je voor 'op de dag', of 'in de dag'. Op de dag betekent dat je de lamellen over het hele kozijn monteert, terwijl in de dag betekent dat je lamellen binnen het kozijn blijven. Bij GAMMA stel je jouw lamellen helemaal op maat samen. Kies de opties die het beste bij je wensen passen en maak je interieur helemaal af. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze keuzehulp raamdecoratie op maat.