close

Aanrechtbladen Outlet

De keuken is vaak de centrale plek in huis en daarom wilt u deze ruimte natuurlijk zo praktische en aantrekkelijk mogelijk inrichten. Het aanrecht in de keuken is meestal voorzien van een aanrechtblad met een spoelbak of gootsteen. Op het aanrechtblad kunt u uw maaltijden klaarmaken. GAMMA heeft een diversiteit aan aanrechtbladen om uit te kiezen; roestvast staal, een kunststof toplaag, graniet, hout of geperst bamboe. Ook voor een achterwand of wandtegels bent u bij GAMMA aan het juiste adres.

Achterwanden

Uw bestaande keuken een nieuwe uitstraling geven? U bereikt al een prachtig resultaat door alleen de achterwand te vervangen. Kies voor strak en clean of juist voor een meer naturel effect.

Werkbladen

GAMMA heeft voor elk budget een aanrechtblad of keukenwerkblad in het assortiment. U kunt deze werkbladen trouwens ook gebruiken als u een werktafel wilt maken. De meeste aanrechtbladen bij GAMMA zijn voorzien van een kras- en waterbestendige toplaag. Toch per ongeluk een kras gemaakt? Met een polish kunt u deze vaak snel en eenvoudig verwijderen.