close

Bloembollen & zaden outlet

Als u van bloeiende bloemen houdt of graag een moestuin wilt, dan moet u op tijd uw bloembollen planten of zaadjes zaaien voor in de bloemen-, moes- of kruidentuin. GAMMA verkoopt een uitgebreid assortiment bloembollen zaden. Bekijk het aanbod om te zien welke bloembollen u wilt planten, of welke zaden u wilt zaaien voor uw makkelijke moestuin. Natuurlijk vindt u bij ons ook graszaad voor het herstel of de aanleg van uw gazon.

Wanneer bloembollen planten?

Het hele jaar door kunt u bloembollen kopen bij GAMMA. De meeste bloembollen plant u in de winter of in het voorjaar. Zo kunt u in de zomer genieten van prachtige bloeiende bloemen.

Bloemenzaad

Bij GAMMA vindt u ook verschillende soorten bloemenzaad. Kijk goed wanneer u het zaad in de volle grond kunt zaaien. Voor de meeste bloemen is de periode maart tot en met juni de beste tijd.

Groentezaad

Wilt u een moestuin, dan kunt u groenteplantjes kopen. U kunt er echter ook voor kiezen om groentezaad te kopen, dit te zaaien en de plantjes later uit te planten. GAMMA heeft verschillende zaden waarmee u een makkelijke moestuin creƫert.

Kruidenzaad

Verse kruiden geven uw maaltijd een heel eigen twist. U kunt natuurlijk in de supermarkt kruiden kopen, maar het is veel leuker om zelf het zaad te zaaien en later te oogsten voor uw gerechten.

Kweekset

Met een kweekset kruiden of groenten maakt u een mooi begin van uw eigen kruidentuintje of moestuin. De kweekset is compleet, inclusief plantinstructies.

Graszaad voor gras herstellen

Vertoont uw gazon kale of gele plekken? Dan kunt u het herstellen door wat graszaad te zaaien. GAMMA heeft in het assortiment speciaal graszaad bedoeld voor het herstel van de grasmat.