41.
72 /m²
Per verkoopeenheid € 0.92
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Ook per palletlaag (36 klinkers) verkrijgbaar op artikelnummer: 104543

Decor

Betonnen klinkers zijn de ideale basis voor jouw oprit of terras. Deze klinkers zijn dik genoeg (>6cm) om op je oprit te leggen en niet weg te zakken onder het gewicht van een auto. Daarvoor is het overigens ook heel belangrijk dat je de juiste ondergrond kiest. Tegels verzakken namelijk vaak door een verkeerde ondergrond. Je kunt het beste een drainagemortel aanbrengen, of een fundering van betonpuin die goed aangedrild is. Voor een minder zware belasting van de straatstenen kun je ook een gestabiliseerd zandbed gebruiken als basis.

De klinkers zijn niet poreus, voeren water gemakkelijk af en zijn vorstbestendig. Ze zijn in verschillende legverbanden te leggen; kijk naar het beoogde gebruik van het oppervlak welk legverband voldoende stevigheid biedt.

De beton klinker Getrommeld Grijs/Zwart is van het type keiformaat en is 21 cm lang, 10,5 cm breed en 7 cm hoog en heeft een rechthoekige vorm. De grijs tot zwarte kleur is kleurvast en geeft een nostalgische uitstraling aan je tuin. Ook door de getrommelde afwerking creëer je een antiek effect. De klinkers worden verkocht per 288 stuks. Daarmee bedek je ongeveer 4,03m2 met tegels. Heb je veel minder klinkers nodig? Je kunt bij GAMMA deze klinkers ook kopen in een kleinere verpakking. Bovendien kun je kiezen uit allerlei soorten straatstenen, ook niet-getrommelde varianten of in andere formaten. Zo kies je altijd de juiste steen naar jouw smaak.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 104535
EAN 8711434377690
Gewicht product 3.290 gr
Hoogte product 7 cm
Lengte product 5 cm
Breedte product 21 cm
Merk Decor
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Kleur Zwart / Grijs
Kleurfamilie Zwart, Grijs
Type Klinker
Materiaal Beton
Gebruik
Klusgrootte Grote klus
Technische kenmerken
Kalkuitbloei vrij Nee
Vorstbestendig Ja
Vorm Rechthoek
Verband Waaierverband, Cirkelverband, Wildverband, Halfsteensverband
Ondergrond Gestabiliseerd zandbed
Kleurvastheid Goed
Reviews worden geladen

Recent bekeken