Polyscias Fabian met Elho Bloempot Brussels Soap

54.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Mooie dwergboom
  • Incl. bloempot Elho Soap
  • Ronde leerachtige bladeren
  • Gratis thuisbezorgd

Kijk aan, dit is een mooie plant, maar heb je de bloempot al gezien? Dit is namelijk een Elho Brussels bloempot, bekend om zijn hoge kwaliteit. Een ronde zeep kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer 30 cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. Je loopt dus geen risico wanneer je deze op een houten tafel plaatst, met naast de pot gieten natuurlijk als uitzondering.

Maar laten we de plant niet vergeten! De Polyscias Fabian is een een plant met een vrij dikke stam en een respectabele hoogte van +/- 70 cm. De donkergroene bladeren geven een leerachtige indruk. Je zou deze Polysias ook als bonsai kunnen gebruiken. De plant loopt namelijk weer uit op de stam vanaf de plek waar je het hebt afgeknipt. Oorspronkelijk komt deze plant uit Taiwan, maar dankzij GAMMA haal je hem eenvoudig je woonkamer in. In de GAMMA webshop kun je deze plant ook met een zwart-, wit- of antraciet kleurige Elho bloempot kopen.

Verzorging Polyscias
De Polyscias is een plant die wel wat meer verzorging vraagt. De plant heeft veel zon nodig, of in ieder geval veel indirect licht. Laat de Polyscias ‘wennen’ aan het zonlicht door hem telkens dichterbij het raam te zetten. Houd de grond goed vochtig. In de winter mag het wat minder, maar zorg dat de grond niet uitdroogt. Controleer daarom regelmatig de grond en geef liever kleine beetjes water dan in één keer tegelijk. Wees voorzichtig met kalkrijk kraanwater, hier kan de Polyscias niet zo goed tegen. Door de plant regelmatig te sproeien voorkom je bruine randen aan de bladeren. Daarbij helpt regelmatig sproeien goed tegen stof en luis.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624160
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeikleur Groen
Eetbaar Nee
Hoogte na 1 jaar 105.0 cm
Bladhoudend Ja
Bloeiperiode Gehele jaar
Hoogte bij aanschaf 100.0 cm
Watergeven Vochtig en nat
Standplaats Volle zon
Plantvorm Zuil
Latijnse naam Polyscias Fabian
Beschikbaarheid Gehele jaar
Potmaat 27.0 cm
Nederlandse naam Polyscias Fabian met Elho Brussels Round pot Soap
Met pot Ja
Type artikel Polyscias Fabian
Reviews worden geladen

Recent bekeken