Poort Privacy Vuren op metalen frame ca. 180x100 cm

(4 klantreviews)
179.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Passend bij schutting Privacy
  • Privacy: volledige privacy
  • Onderhoud: beitsen na 5 jaar
  • Verwachte levensduur: tot 10 jaar
  • Houtsoort: geïmpregneerd ruw vurenhout

Poort Privacy bij GAMMA
Passend bij de Privacy tuinschermen, maak je met deze poort jouw schutting helemaal compleet. Je zal hiermee je tuin afschermen, waarbij volledige privacy wordt gegarandeerd. De tuindeur is gemaakt van geïmpregneerd geschaafd vurenhout. Door het impregneren is het hout beschermd tegen schimmels en insecten. De planken zijn aan elkaar bevestigd met RVS-schroeven. De poort heeft een levensduur van ongeveer 10 jaar. Het wordt aanbevolen het hout te behandelen met een tuinbeits om de levensduur te verlengen. De tuindeur met de extra breedte van ca. 100 cm zorgt voor gebruiksgemak als je met je fiets de tuin in of uit wilt. De hoogte van de poort is ca. 180 cm. Poort privacy is een luxe poort, vanwege het metalen frame, en biedt daarmee extra stevigheid. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd: 2x verstelbare heng en 2x plaatduim. Deze tuindeur kan zowel links- als rechtsdraaiend worden geplaatst.

Hoe bevestig je je poort?
Voor het bevestigen van een poort maak je gebruik van duimen en duimhengen, die in combinatie met elkaar worden gebruikt. Hierbij plaats je de duimheng op de poort en bevestig je de duim aan de paal. Het oog van de heng kan vervolgens aan de pen van de duim worden gehangen. Gebruik voor het bevestigen van een poort 3 duimen en 3 hengen (boven, midden, onder) voor extra stevigheid en ter voorkoming van kromtrekken. De geschikte lengte van de hengen bepaal je door de breedte van de poort te verminderen met 20 cm. Kies bij voorkeur voor een duimheng met verzet, omdat deze naar binnen valt en de poort daardoor gelijk loopt met de paal. Voor poorten met metalen poortframe gebruik je een verstelbare heng voor metalen poortframe. Een plaatduim wordt verder het meest gebruikt en is redelijk eenvoudig te bevestigen. Wil je voorbereid zijn mocht de paal scheef komen te staan of kromtrekken, maak dan gebruik van een verstelbare plaatduim. Duimen en duimhengen zijn verkrijgbaar in verzinkt, RVS en zwart. Monteer bij voorkeur met RVS schroeven.

Hoe beveilig je je poort?
Er bestaan verschillende klinken en sloten. Met een boerenklinkstel kan je eenvoudig je poort afsluiten zonder sleutel. Deze wordt op de buitenkant van de poort geplaatst. Afsluiten met sleutel kan door gebruik te maken van een poortslot met baardsleutel. Wil je je poort echt beveiligen? Kies dan voor een poortslot met cilindergat. De poortsloten worden tussen de planken van de poort geplaatst en zijn geschikt voor reguliere poorten. Heb je een poort met metalen frame? Kies dan voor een insteekslot. Deze past namelijk precies in de daarvoor bestemde opening tussen de planken van de poort. Cilinders moeten overigens altijd apart worden aangeschaft.

 

Bekijk ook de montage instructies voor het bevestigen en beveiligen van je poort bij klusadvies van GAMMA!

 

Tuinhout bij GAMMA
Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is en na dat het geproduceerd is wordt terug gedroogd. Terug drogen is een behandeling waardoor het hout minder gevoelig is voor krimpen en uitzetten en verkleint de kans op schimmeling van het hout. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer toch kan uitzetten of krimpen. Daarom worden bij GAMMA altijd circa maten voor tuinhout gecommuniceerd. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten van het hout kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, maar dit is een natuurlijk proces. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden en de levensduur te verlengen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Schuttingpoort
Productnummer 508312
Gewicht product 45000 gr
Hoogte product 1.8 m
Lengte product 5.6 cm
Breedte product 100.0 cm
Merk Geen
Ecocheque Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Hout
Kleurfamilie Hout
PEFC keurmerk Ja
Type artikel Tuindeur
Type poort Recht
Materiaal Hout
Soort materiaal Vuren
Afmetingen
Openingsbreedte 90.0 cm
Gebruik
Bevestigingsmethode Hengenset
Voorbehandeling hout Geïmpregneerd

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Schutting Privacy Vuren ca. 180x180 cm
€ 99.00
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd ca. 6,8x6,8 cm, lengte ca. 240 cm
€ 8.49
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd ca. 6,8x6,8 cm, lengte ca. 270 cm
€ 9.49
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd ca. 6,8x6,8 cm, lengte ca. 180 cm
€ 6.49
product-cross-sell
Tuinpaal geïmpregneerd ca. 6,8x6,8 cm, lengte ca. 210 cm
€ 7.49
Reviews worden geladen

Recent bekeken