Protect Home Express muizenmiddel 1st.

6.
99

Productomschrijving


  Het Protect Home Express muizenmiddel 1st. is een bestrijdingsmiddel tegen muizenoverlast. Plaats de doosjes op plaatsen waar de muizen regelmatig komen. In verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel moet gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten. Het lokaasdoosje zo vastmaken dat het niet kan worden weggesleept.

  Open het doosje niet, en zet het niet in de buurt van water systemen waarbij het middel met water in contact kan komen. Plaats de doosjes 1 tot 3 mtr van elkaar. Vervang de doosjes waar nodig tot er geen opname meer plaats vindt. Indien het middel beschimmeld of verontreinigd is moet je het direct vervangen. Na gebruik handen wassen.

  Plaats de lokaasdozen buiten bereik van kinderen en andere dieren. Nadat de opname is gestopt, de resten lokaas in de dozen verzamelen en in een gesloten plastic aanbieden bij het Klein Chemisch Afval depot (KCA)

  Lees vóór gebruik altijd eerst het etiket en de productinformatie.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 630586
  Merk POLET
  Duurzaam Nee
  Gebruik
  Beoogd gebruik Knaagdieren

  Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

   Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
   Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

   30 dagen bedenktijd

   Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
   Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

   Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

   Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij GAMMA.

  Reviews worden geladen

  Recent bekeken