68.
95
Dit product is uit ons assortiment

Productomschrijving

Anti-inraakstrip Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wil je jouw huis extra beveiligen tegen inbrekers? Neem dan deze witte Secu anti-inbraakstrip. Deze is geschikt voor naar buitendraaiende deuren. De meeste inbraken worden gepleegd door een deur of raam open te breken met een koevoet of schroevendraaier. Hoe sterk jouw slot ook is, uiteindelijk komt een inbreker binnen. Deze anti-inbraakstrip werkt sterk vertragend en beschermt tegen het openflipperen (het openduwen van het slot door middel van een plastic kaartje) van de dagschoot. Deze lat is eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Inbraakwerendheid
De strip is voorzien van het keurmerk van SKG* (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). De inbreker wordt maar liefst 6 minuten vertraagd. Dit is 2x de norm die gesteld is door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast schrikt de visuele aanwezigheid van de strip inbrekers preventief af.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk de klusadviespagina op onze website voor meer informatie over anti-inbraakstrips aanbrengen.

Tip: Deze strip heeft een lengte van 2115 mm. Voor de juiste lengte kan de strip ingekort worden door deze te zagen. Daarnaast heeft deze strip een terugligging van 8-10 mm, wat betekent dat deze strip geschikt is voor deuren waarbij de deur 8-10 mm dieper ligt dan het kozijn. Deze strip is ook met andere terugliggingsmaten verkrijgbaar.

Kortom: de Secu anti-inbraakstrip type 3T10 buitendraaiend wit 8-10 mm 211,5 cm zorgt voor extra beveiliging van je deur.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Anti-inbraakstrip
Productnummer 558208
Type(nummer) SKG1 t3t terugliggend 8-10mm
Merk Secu
Duurzaam Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken