Smartwares Beveiligingscamera IP C903IP.2 Buiten

(2 klantreviews)
€ 79.95
39.
97
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met app
  • Infraroodlicht
  • Bewegingsdetectie

Houd je huis en eigendommen altijd in de gaten, waar je ook bent met de Smartwares Beveiligingscamera IP C903IP.2 Buiten.

Specificaties
De beelden van de camera zijn live te bekijken op je laptop of via de Elro Install app via je tablet of smartphone. Dankzij de IP66 beschermingsklasse kan de camera zowel binnen als buiten gebruikt worden. De camera is voorzien van IR-LED’s waardoor de camera zelfs ’s nachts tot 20 meter kan waarnemen. De camera kan opnemen op basis van een timer, bewegingsdetectie of handmatige inschakeling, zodat de camera alleen opneemt wanneer jij dat wil. De beelden kunnen worden opgeslagen op je pc, laptop of NAS. Het is ook mogelijk om een e-mail met foto te ontvangen wanneer de camera beweging detecteert, zodat je snel kunt zien wat er gebeurt. Daarnaast kunnen maximaal 9 gebruikers gelijktijdig de camerabeelden bekijken.

Installatie
De camera wordt aangesloten op het netstroom doormiddel van de DC voeding. Daarna kan de camera bedraad of draadloos aangesloten worden op je internet netwerk. Het installeren van de camera kan door de QR code op de camera in de Elro Install app te scannen of door binnen je netwerk een port forwarding in te stellen. De installatie van beide mogelijkheden staat stapsgewijs in de handleiding beschreven.

Inhoud verpakking
In de verpakking vind je onder andere de Smartwares Beveiligingscamera IP C903IP.2. Daarnaast bevat de verpakking ook montageschroeven en pluggen, een handleiding, een adapter en ten slotte een UTP-kabel

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 542885
Merk Smartwares
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Camera
Gebruik
Geschikt voor app Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Technische kenmerken
Draadloos Ja
Voeding Netspanning
Draadloos protocol Wifi
IR bereik camera 20.0 m
Bewegingsdetectie Ja
IP-beschermingsklasse IP66
Max. resolutie 320x240(QVGA), 640x480
Nachtzicht Ja
Netspanning 230.0 Volt
Wifi Ja
Smarthome Ja
Accessoires
Met afstandsbediening Nee
Camera
Opnamefunctie Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken