Tuinpaal hardhout ca. 6,5x6,5cm, lengte ca. 240 cm

(3 klantreviews)
34.
99
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Kopmaat: ca. 6,5x6,5 cm
 • Lengte: 240 cm
 • Materiaal: hardhout
 • Afwerking: geschaafd

 • Tuinpaal hardhout ca. 6,5x6,5 cm, lengte ca. 240 cm

  Deze tuinpaal is ca. 240 cm lang en heeft een kopmaat van 6,5x6,5 cm met een punt aan de onderkant. De paal is veelzijdig te gebruiken voor bijvoorbeeld het plaatsen van een hek, een schutting of een speeltoestel. Voor het plaatsen van de paal in de grond is het advies om altijd 1/3 van de paal in de grond te plaatsen. Verder is de paal geschaafd zodat je minder kans op splinters hebt.

  Hardhout Deze tuinpaal is gemaakt van onbehandeld hardhout. Dit is één van de meest gebruikte houtsoorten in de tuin. Hardhout is van nature een van de meest duurzame houtsoorten waardoor bijvoorbeeld impregneren (zelfs bij grondcontact) niet noodzakelijk is. Hardhout heeft een levensduur van circa 15 jaar. Om de levensduur te verlengen en de kleur te behouden is ons advies om direct het hout te behandelen met beits en elke 2 jaar dit te herhalen.

  GAMMA heeft een uitgebreid assortiment tuinhout zoals tuinpalen, tuinplanken en schuttingen in alle gangbare houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren- en grenenhout, douglas en hardhout.

  Tuinhout bij GAMMA

  Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is en nadat het geproduceerd is wordt terug gedroogd. Terugdrogen is een behandeling waardoor het hout minder gevoelig is voor krimpen en uitzetten en verkleint de kans op schimmeling van het hout. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer toch kan uitzetten of krimpen. Daarom worden bij GAMMA altijd circa maten voor tuinhout gecommuniceerd. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten van het hout kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, dit is een natuurlijk proces. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden en de levensduur te verlengen.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Tuinpaal
  Productnummer 241735
  Gewicht product 4560 gr
  Hoogte product 2.4 m
  Lengte product 6.5 cm
  Breedte product 6.5 cm
  Type(nummer) 240x6,5x6,5cm
  Merk Eagle Wood
  Ecocheque Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Ja
  Kleur Hout
  Kleurfamilie Hout
  PEFC keurmerk Nee
  Kopmaat 6,5 x 6,5 cm
  Type artikel Paal
  Materiaal Hardhout
  Afwerking Geschaafd
  Gebruik
  Toepassing Tuinschermen
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken