Vouwgordijnen op maat

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt (niet van toepassing als je voor montage kiest)
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 40 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

Prijsoverzicht thuisbezorgen:

  • (Vouw)gordijnen € 14.95
  • Gordijnen i.c.m. rails en roedes € 14.95
  • Rails en roedes € 14.95
  • Stofstalen € 0.99 (via brievenbuspost)

Vouwgordijnen op maat kopen bij GAMMA

Vouwgordijnen op maat die perfect in je interieur passen? Daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Vouwgordijnen maken een ruimte direct warm en sfeervol. Van een modern tot een landelijk interieur, met een lichtdoorlatend vouwgordijn creëer je in een handomdraai een mooie lichtinval, terwijl je toch van veel privacy geniet. Met een vouwgordijn verduisterend op maat realiseer je op ieder moment een heerlijk donkere kamer, zelfs als de zon buiten fel schijnt. Ook voor slaapkamers en kinderkamers zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal. En er zijn nog meer voordelen: met gevoerde vouwgordijnen op maat bespaar je namelijk ook energie. Zwaardere voeringsstoffen hebben direct effect op je stookkosten. In de zomer houden ze juist de warmte buiten. Ook klinkt je huis minder hol, want vouwgordijnen absorberen en dempen het geluid. De keuze aan vouwgordijnen is groot bij GAMMA. Bij ons kun je een vouwgordijn op maat laten maken door zelf aan de slag te gaan. Via de GAMMA-website stel je jouw vouwgordijnen op maat precies naar je smaak samen, perfect passend. Bepaal de hoogte en breedte en kies uit alle verschillende soorten stoffen en designs. Lees onze handige klustips om te kijken hoe je de juiste maten van je raamdecoratie opneemt.

Vouwgordijn op maat laten maken, met of zonder baleinen

Bij het samenstellen van een vouwgordijn verduisterend op maat krijg je de keuze om baleinen aan je vouwgordijnen op maat toe te voegen. Baleinen zijn horizontale latjes die in een tunnel door de stof lopen. Hierdoor wordt het doek gelijkmatig opgevouwen als je het ophijst en komt je vouwgordijn netjes strak te hangen. Zonder baleinen hebben je vouwgordijnen een wat lossere en nonchalante uitstraling. Wil je baleinen? Geef dan eenvoudig op de site aan of deze voor of achter moeten komen. Bij een vouwgordijn verduisterend op maat met baleinen achter zitten de baleinen aan de raamzijde. Dat geeft een strak en modern effect. Vouwgordijnen op maat met baleinen voor hebben de baleinen aan de kamerzijde. Dat geeft een speels effect. Een vouwgordijn zonder baleinen is alleen geschikt bij ongevoerde soepele stoffen. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien en valt nonchalant. Bekijk voor alle mogelijkheden ons klusadvies over raamdecoratie.

Alle soorten vouwgordijnen op maat bij GAMMA

Vouwgordijnen maken het mogelijk om je interieur net dat extra warme gevoel te geven. Een vouwgordijn op maat laten maken doe je bij GAMMA, snel en precies zoals jij het wilt. Bekijk voorbeelden van alle vouwgordijnen, de kleuren en verschillende soorten. Heb je hulp nodig bij het maken van vouwgordijnen? Dan helpt een van onze medewerkers je graag in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.