buitenzonwering
Buitenzonwering te koop

Zonwering op maat - alleen in de bouwmarkt te koop

Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor je woning. De verschillende soorten zonwering beschermen tegen zonlicht, houden warmte buiten, zijn praktisch en milieuvriendelijk. GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonweringen zoals uitval- en knikarmschermen, markiezen, screens en rolluiken. Ruime keuze in doekdessins en kleuren. Bovendien heb je de keuze uit meerdere bedieningsmogelijkheden, waaronder ook elektrische bediening.

Montageservice


Als je een zonnescherm op maat bij GAMMA hebt gekocht kun je er voor kiezen deze te laten installeren door een vakman. Er komt een monteur bij je thuis die het zonnescherm installeert. Het laten plaatsen van screens en rolluiken kan al vanaf € 168, plaatsen van markiezen, knikarm- of uitvalschermen kan vanaf  € 199. Meerwerk is in overleg mogelijk. Het plaatsingsbedrijf bespreekt rechtstreeks met jou de mogelijkheden en extra kosten. In de bouwmarkt bij de servicebalie is een plaatsingformulier verkrijgbaar. Daarop kun je jouw wensen voor de installatie aangeven en kun je een aantal voorkeurdata aangeven voor de plaatsing. Ook is het mogelijk om een voorkeur voor de ochtend of de middag aan te geven. De bouwmarkt zorgt ervoor dat je aanvraagformulier bij de installateur komt en zij nemen binnen 48 uur contact met je op om de definitieve afspraak in te plannen. Je betaalt na plaatsing contant bij de installateur bij jou thuis. Kant-en-klaar gekochte knikarmschermen kunnen ook door een vakman van de leverancier worden geplaatst. Informeer hiernaar bij de servicebalie van jouw GAMMA-bouwmarkt. 

Knikarmschermen kopen

knikarmscherm kopen

Het knikarmscherm is het ideale terrasscherm! Je hebt een vrije doorloop onder het scherm. Het knikarmscherm is verkrijgbaar met een uitval van 250 cm (maximale breedte 550 cm) en een uitval van 300 cm (maximale breedte 500 cm). Ook kun je kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden waaronder elektrische bediening. De RVS constructie staat garant voor een terrasscherm waar je jaren plezier van hebt. De knikarmschermen bij GAMMA worden op maat gemaakt.

Uitvalscherm kopen

 

Uitvalschermen geven bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn vooral geschikt voor raampartijen waar je niet voortdurend langs hoeft te lopen. Uitvalschermen zijn functioneel en duurzaam. De cassette beschermt het doek tegen weersinvloeden en heeft windvaste armen. Je kunt kiezen voor een uitval van 100 of 115 cm en een maximale breedte van 400 cm.

De uitvalschermen bij GAMMA worden altijd op maat gemaakt. Ook kun je kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden waaronder elektrische bediening.

Uitvalscherm kopen
Markiezen kopenEen markies is een traditionele, klassieke zonwering die zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Past geweldig bij een klassiekere woning, maar misstaat zeker niet bij een modern huis. Alle markiezen worden op maat gemaakt, geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur. Je kunt ook kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrische bediening.

Markiezen te koop
Rolluiken kopen

Onze rolluiken bieden veiligheid en bescherming onder alle omstandigheden. Reductie van zowel warmte- als koude invloeden en geluidsoverlast. Een rolluik werkt bovendien inbraakvertragend. De lamellen zijn 100% verduisterend en hebben kijkgaatjes die ook als ventilatie dienen. Ook houdt een rolluik insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. De rolluiken bij GAMMA worden altijd op maat gemaakt. ook kun je kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden, waraonder elektrische bedieing. De rolluiken zijn verkrijgbaar tot maximaal 300 cm breed en maximaal 280 cm hoog.

rolluiken kopen
Screens kopen

Een screen is een perfecte oplossing als er weinig ruimte is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden grotendeels gefilterd. Een screen wordt geleverd met glasvezeldoek, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is. Een screen is goed bestand tegen weersinvloeden. Alle screens bij GAMMA worden altijd op maat gemaakt. Ook kun je kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrische bediening. De screen is verkrijgbaar tot maximaal 300 cm breed en 240 cm hoog.

screen