Mijn huis veilig maken

Een fijne woning moet veilig zijn. Daarom biedt GAMMA verschillende oplossingen om van je huis een veilig thuis te maken. Begin bij de basis en zorg dat je jouw deuren en ramen goed beveiligd. Zo adviseren we om een veiligheidsslot, beslag en cilinder te monteren. Vervolgens kun je kiezen voor een goed alarmsysteem en smart apparatuur om de veiligheid in huis snel te optimaliseren. GAMMA geeft handige beveiligingstips en legt uit hoe je de basisbeveiliging thuis altijd op orde houdt.

Welk alarmsysteem en andere veiligheidsoplossingen jij nodig hebt, hangt af van je woonsituatie. Woon je in een grote losstaande woning, een klein appartement of in een rijtjeshuis? Houd hier altijd rekening mee en volg de slimme maatregelen van GAMMA om ervoor te zorgen dat inbrekers geen kans krijgen.

Is je huidige slot aan vervanging toe? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een stevig veiligheidsslot. De extra dikke voorplaat zorgt ervoor dat inbrekers je deur niet zomaar kunnen forceren. Alle veiligheidssloten in ons assortiment voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer over veiligssloten

De kans op een inbraak verklein je ook door te letten op je eigen gedrag in en om je huis. Sluit bijvoorbeeld altijd je deuren en ramen – ook als je maar even weggaat, berg ladders en tuingereedschap op na gebruik, houd kostbare spullen uit het zicht en zet je vakantieplannen nooit zomaar op social media.

Meer anti-inbraaktips

Je huis beveiligen doe je smart – zonder kabels, abonnementen of ander ongemak. Met een slimme deurbel en een slimme camera zie je meteen wie er voor de deur staat, een slim slot zorgt ervoor dat je geen sleutel meer nodig hebt en met slimme melders ben je er altijd op tijd bij – zelfs als je niet thuis bent.

Meer slimme oplossingen

Ga je voor traditionele beveiliging of voor een slim beveiligingssysteem met extra mogelijkheden? Hiermee houd je je huis in de gaten vanaf je telefoon. Een slim beveiligingssysteem kun je bovendien steeds verder uitbreiden met accessoires, zoals bewegingssensoren of IP-camera’s.

Meer over alarmsystemen

Recent bekeken