stappenplannen
Sigma header

Sigma

0 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Is je schilderwerk toe aan een frisse verflaag en wil je jarenlang genieten van het eindresultaat? Kies dan voor Sigma interieur en exterieur lak voor hout. Nu verkrijgbaar in 8 kant-en-klare kleuren en mengbaar in alle kleuren op de mengmachine. Zo ligt het eindresultaat dat je voor ogen hebt altijd binnen handbereik.

 

Bekijk de benodigheden

Interieur of Exterieur

Beeld + Packshots: Interieur

Interieur

Sigma Hout Lak Interieur is een kwaliteitsproduct en beschermt al je houtwerk zoals ramen, deuren en kozijnen tegen krassen en stoten. Daarnaast biedt het product een kleurvaste bescherming en is het ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Sigma Hout Lak Interieur geeft het mooiste eindresultaat met een Sigma Primer Interieur.

 

Beeld + Packshots: Exterieur

Exterieur

Je houtwerk buiten heeft veel te verduren. Het moet weersbestendig zijn en dat vraagt om een kwaliteitsproduct dat bestand is tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte. Sigma Hout Lak Exterieur is van hoge kwaliteit en biedt een duurzame bescherming van maar liefst 8 jaar lang.

 

 

 

Altijd de juiste kleur voor jou

Sigma - Beeld - Altijd de juiste kleur voor jou

De juiste kleur kiezen is altijd uitdagend maar heel bepalend voor de uitstraling van je huis, zowel binnen als buiten. Houdt bij de kleurkeuze voor buiten rekening met de kleur van de gevel, de omgeving en de tuin. Binnen heeft kleur veel invloed op de sfeer van je kamer. Zo zullen lichte kleuren de ruimte groter doen lijken en zorgen donkere kleuren voor een knus en kleiner ogende ruimte. Wil je de aandacht op het houtwerk richten, kies dan voor een contrast met de kleur van uw muur. Als u liever voor een geheel gaat, kies dan kleuren die dicht bij elkaar liggen

Bereid je goed voor

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom altijd eerst je klus reinigen, schuren en afplakken voor een vakkundig eindresultaat.

Sigma Hout Lak Interieur kun je direct over reeds gelakte houten ondergronden aanbrengen. Je kunt het dus net zo goed direct over een lak op terpentine basis als over een lak op waterbasis aanbrengen.

Het gereedschap

Een schilder is zo goed als zijn gereedschap. Daarom is het belangrijk dat je het juiste materiaal kiest voor je klus.

 

Kleine oppervlakte en randjes en hoekjes:

Gamma Professional watergedragen kwast

Grote oppervlakte:

Gamma Professional roller

Moeilijk bereikbare hoekjes:

Gamma bokkepoot-kwast