toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Betonverf

13 resultaten

De betonlook is een heuse trend in het interieur. Met betonverf creëer je een strakke, cleane look. Betonverf hecht goed, is slijtvast, mat en eenvoudig aan te brengen op vloeren en wanden van beton of ander steenachtig materiaal. Betonverf kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Wil je extra bescherming, bijvoorbeeld voor de garagdevloer? Kies dan voor een coating. GAMMA verkoopt betonverf van het eigen huismerk, maar ook van diverse andere merken. En natuurlijk vind je bij ons ook alle schildersbenodigdhedenom de klus te klaren.

GAMMA's online verfwinkel

Bij GAMMA vind je alles voor je schilderklus. Van schildersbenodigdheden zoals kwasten, tape en schuurpapier tot de meest uiteenlopende kleuren en kwaliteiten verf.

Verschil betonverf en vloercoating

Met een vloercoating leg je een soort beschermlaag over de vloer, betonverf gebruik je om een stenen vloer te beschermen en een kleurtje te geven.

Garagevloer coating

De coating voor de garagevloer is duurzaam en speciaal bestand tegen warme banden, chemicaliën, vlekken en slijtage.

Sikkens, Histor, of GAMMA betonlook verf

Betonlook is de trend van het moment. Bij GAMMA koop je betonlook verf van de merken Sikkens, Histor en GAMMA.

Betonverf buiten

Ook buiten kun je betonverf gebruiken en zo uw eigen sfeer creëren.

Betonverf vloer

Als je een stenen vloer wilt beschermen kan je daarvoor een betonverf kiezen in de kleur die je zelf mooi vindt. Met een betoncoating dicht je de vloer af en kies je voor de ultieme bescherming.

Recent bekeken