toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Vloercoating

8 resultaten

Wat is vloercoating?

Wil jij je vloer een nieuwe uitstraling geven? Of wil je je bestaande vloer graag houden zoals hij is, maar deze wel beschermen tegen krassen en slijtage? Er is een grote kans dat je tijdens je zoektocht ook vloercoating voorbij hebt zien komen. Maar wat is vloercoating precies? Vloercoating is een dunne, ontzettend sterke beschermingslaag die op een bestaande vloer wordt aangebracht. Het geeft het effect van een gietvloer, zonder dat er sprake is van een totaal nieuwe vloer. Vloercoating zorgt voor een prachtige, strakke vloer die ook nog eens makkelijk is in het onderhoud. Bekijk alle soorten vloercoating online en plaats je bestelling vandaag nog bij GAMMA.

Wanneer kies je voor het coaten van je vloer?

Kies voor het coaten van je vloer als je de ondergrond de nodige bescherming wilt bieden, zowel binnen als buiten. De vloercoating van GAMMA is toepasbaar op beton, maar sommige soorten zijn ook aan te brengen op een houten oppervlak. Met een laag vloercoating van soms maar een millimeter dik geef jij je vloer een geheel nieuwe uitstraling. De toplaag coating geeft een naadloze vloer die tegen een stootje kan en makkelijk in het onderhoud is. Bovendien is de keuze voor het coaten van je vloer een stuk voordeliger dan het laten plaatsen van een gietvloer. Doordat het hier niet gaat om een compleet nieuwe vloer maar slechts een beschermende toplaag, is het van belang dat de ondergrond zo net en recht mogelijk is. Voor een optimaal resultaat zorg je er dus voor dat je vloer egaal en schoon is voor je aan de slag gaat met vloercoating.

Coating voor de garagevloer

Ben je van plan de vloer in je garage aan te pakken? Deze betonnen of stenen vloer krijgt over het algemeen veel te verduren. Speciaal voor deze omstandigheden is er epoxy coating voor jouw garagevloer. Dit is een vloercoating die een harde toplaag bovenop jouw vloer legt. Bovendien is je vloer zo beter beschermd tegen warme banden, olie- en benzine vlekken, krassen en slijtage. Ook in werkplaatsen en magazijnen wordt deze epoxycoating veelvuldig toegepast. Wil je je vloer voornamelijk beschermen tegen verkleuring, en heb je de extra bescherming van epoxy niet nodig? Kies dan voor een vloercoating op PU-basis. Je hebt ook de keuze voor vloercoating op acrylaat basis. Dit is een verfsoort voor op vloeren die minder belast worden, maar geeft toch meer bescherming dan de reguliere soorten vloerverf.

Epoxyvloercoating van verschillende merken

In onze webshop en bouwmarkten heb je ruime keuze uit vloercoating van diverse merken. Kies voor garagevloer coating van Alabastine, of vloercoating en -verf van Flexa of Rust-Oleum. Vloercoating is beschikbaar in verschillende tinten wit en grijs. Wist je dat je sommige soorten vloerverf ook op de gewenste kleur kunt laten mengen in de GAMMA-bouwmarkt? Ook heb je de keuze uit verschillende glansgraden: van mat tot zijdeglans vloercoating. Lees voor je begint aan je klus alles over het verven van een betonnen vloer. Je verfrollers en andere schildersbenodigdheden bestel je eenvoudig in onze webshop.

Bekijk in onze webshop alle soorten vloercoating voor je vloer in de garage of thuis. Je potten epoxygaragevloer coating en vloerverf bestel je bij GAMMA eenvoudig online. Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt en laat je informeren door één van onze ervaren medewerkers.

Recent bekeken