Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Plisségordijnen geven je interieur direct een sfeervolle uitstraling en zijn uitermate geschikt voor in de woonkamer. Ga voor een top down bottum up model om te spelen met lichtinval en privacy.

Plisségordijnen in standaard maten

 • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Breedte: vanaf 60 cm t/m 200 cm
  • Hoogte: vanaf 180 cm t/m 220 cm
 • Keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen
 • Kies voor topdown bediening of juist topdown-bottomup
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk standaard plisségordijnen

Plisségordijnen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren uit de standaard collectie 
 • Kies voor topdown bediening of juist topdown-bottomup
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en/of hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken
Start met inkorten

Plisségordijnen op maat

 • Stel je eigen plisségordijnen samen
 • Keuze uit vele kleuren en afwerkingen zoals koordloze bediening
 • Op maat gemaakt voor jouw raam
 • Levertijd circa 3 weken
Start met samenstellen

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloeziën of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Plisségordijnen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan plisségordijnen, van verduisterende plisségordijnen tot top down bottom up plisségordijnen. Een plisségordijn is een gordijn dat zichzelf opvouwt als je het omhoog trekt. En als je het gordijn weer voor je raam wilt trekken, dan trek je het als een harmonica weer uit de plooi. Het woord 'plissé' betekent dan ook 'geplooid' of 'opgevouwen' in het Frans. Grofweg hebben alle plisségordijnen drie functies: het bepalen van de sfeer, het tegenhouden van zonlicht en het creëren van privacy. Bij GAMMA heb je de keuze tussen plisségordijnen in standaard maten en plisségordijnen op maat. Meet je kozijnen op en bepaal welk soort plisségordijn het beste bij jouw huis past. Passen de standaard maten niet? Ga zelf aan de slag met de online configurator en stel je plisségordijnen gewoon zelf samen!

Soorten plisségordijnen: top down bottom up

Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten plisségordijnen. Een standaard plisségordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. De plisséstof zit aan de bovenzijde vast. Bij plisségordijnen met top down bottom up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde los. Je kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Dan zit de gordijnstof in het midden van het raam. Daarnaast hebben we ook plissés die uit twee schermen bestaan. Die worden duoplissés genoemd, of dupligordijnen. Aan de zijkant lijkt het op een honingraat, wat het een elegante uitstraling geeft. En deze plisségordijnen maken de ruimte makkelijker verduisterend. Bij GAMMA vind je meerdere verduisterende plisségordijnen, om het in de slaapkamer donker genoeg te maken voor een goede nachtrust.

Plisségordijnen kopen: webshop en bouwmarkt

Je vindt de plisségordijnen van GAMMA in onze bouwmarkten en webshop. Bekijk bij de productomschrijving of jouw gewenste plisségordijn voorradig is en kom meer te weten over bezorging, bezorgkosten en onze services, zoals GAMMA Klusservice en inkortservice. Zo kunnen wij standaard maat plisségordijnen alsnog in een gewenste afmeting leveren, en zelfs bij je thuis monteren wanneer je daar geen tijd voor hebt. Doe je het liever volledig zelf? Stel dan je nieuwe plisségordijnen zelf samen via de online configurator. Wanneer je vragen hebt over onze producten, kom dan gerust langs bij een van onze bouwmarkten of maak contact met een klusexpert via de kluschat!

Recent bekeken