Balkontegel kunstgras 30x30cm 6 stuks

€ 25.59
20.
47
Aanbieding alleen nog dit weekend geldig
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk te leggen
  • Onderhoudsarm
  • Inclusief ondermat
  • Geschikt i.c.m diverse HKC, gras en graniet balkontegels

Balkontegel Kunstgras 30x30 cm 6 stuks

Bedek je terras stijlvol met de Balkontgel Kunstgras 30x30 cm stuks. Onder de tegel is een drainagenet gemonteerd met een kliksysteem. Dankzij het handige kliksysteem plaats je de tuintegel bijzonder makkelijk op je vlakke ondergrond. Door het drainagenet hoef je geen fundering te maken waardoor deze balkontegel zeer makkelijk in gebruik is. Deze tegel is ook te combineren met diverse andere balkontegels (HKC, kunstgras en graniet) bij GAMMA. Hiermee kan een balkon met diverse oppervlaktes gecreëerd worden allemaal met hetzelfde kliksyteem.

Omdat de tegel gemaakt is van kunstgras ziet je terras er direct warm en gezellig uit zonder dat dit gepaard gaat met het onderhoud van echt gras. Door het duurzame en onderhoudsarme karakter ben je weinig tijd kwijt aan het onderhouden van de tuintegels. Kortom: met deze tegel creëer je een fijne sfeer en is je terras binnen mum van tijd compleet!

Deze tuintegels zijn ideaal om te gebruiken op je balkon als een balkontegel. Houd hier wel rekening mee dat deze tegels altijd geplaatst moeten worden voor een vlakke en stabiele ondergrond.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 161016
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Groen
Soort materiaal PE (Polyethyleen)
Type artikel Kunstgrastegel
Gebruik
Ruimte buiten Terras, Balkons
Technische kenmerken
Vorstbestendig Ja
Vorm Vierkant
Reviews worden geladen

Recent bekeken