Bayer Natria insectenmiddel concentraat 125 ml

14.
49
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  Met de Bayer Natria insectenmiddel concentraat 125 ml bestrijd je luizen en witte vliegen die sier-, groente - en fruitgewassen vernielen en belagen. Gebruik de spray direct als de eerste aantasting zichtbaar wordt. Meng 10 milliliter concentraat met 1 liter water en vergeet niet te schudden voor gebruik. Het toepassen van de spray kan tot direct voor de oogst. Voor een optimale toepassing gebruik je de spray in de maanden mei tot en met juli. Bevochtig zowel de boven- als onderkant van de bladeren met water en sproei vervolgens totdat de vloeistof van de plant begint af te druipen. Na vijf tot zeven dagen is het nodig om de behandeling te herhalen. De Bayer Natria concentraat insectenmiddel is een biologisch afbreekbaar middel.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Insectenbestrijding
  Productnummer 543490
  Merk Bayer
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Type bestrijding Biologisch
  Type artikel Spray
  Wecycle Nee
  Stibat Nee
  Gebruik
  Wegwerpartikel Nee
  Beoogd gebruik Kruipende insecten, Vliegende insecten
  Herbruikbaar Nee
  Toepassing Bestrijden van insecten
  Binnen/buitengebruik Binnen, Buiten
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen
  EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
  Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P273: Voorkom lozing in het milieu.
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken