Combibox - Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium en Ficus

20.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Combibox met 4 stoere planten
  • Inhoud: Koffieplant, Dieffenbachia, Syngonium, Ficus
  • Gratis thuisbezorgd

Sla in één keer je slag voor een volwaardig- natuurlijke aankleding van je woning. Met deze combibox van 4 verschillende planten ben je direct klaar. In deze box vindt je de alom bekend Ficus, Ethopische Koffieplant, DieffenBachia en de Syngonium. Al deze planten hebben een potmaat rond de 12 cm in diameter. De Ficus "Benjamin" is een verrassend sterke plant en heeft een gemiddelde hoogte van 28 cm. De Koffieplant "Coffea Arabia" komt oorspronkelijk uit Ethopië, maar dankzij GAMMA haal je hem eenvoudig je woonkamer in. De plant is rond de 25 cm hoog en bloeit één keer in de 4 jaar. De Dieffenbachia is te herkennen aan zijn lichtgroene bladeren en donkergroene buitenrand. Met een hoogte van 30 cm is deze plant de hoogste van het stel. LET OP: de Dieffenbachia is giftig bij beschadiging aan het oppervlakte. Kies de positie van deze plant dus zorgvuldig als je kinderen en/of huisdieren hebt. Tot slot de Syngonium. Deze plant heeft een hoogte van 25 cm, wit met groene bladeren en een hoog groeitempo.

Verzorging planten

Koffieplant: Deze plant houdt van een lichte plek. De plant kan bij het raam worden gezet, maar niet op het zuiden. Houd de grond vochtig. De Coffea Arabica verbruikt niet veel water, de plant licht vochtig houden is voldoende. Je kan beter elke keer kleine beetjes water geven.

Dieffenbachia: Zet de Dieffenbachia op een lichte plek, maar niet in de zon. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is. Wat voeding geven in maart en april.

Syngonium: De Syngonium wil op een lichte plek staan, maar niet in direct zonlicht. De kleur van het blad geeft aan hoeveel licht de plant nodig heeft. Hoe lichter het blad, hoe meer licht. De plant doet het goed in een warme omgeving, maar zet de Syngonim niet boven een radiator.

Ficus: De Ficus staat het beste op een lichte / half-lichte plek. Zet tijdens de zomermaanden de ficus niet in de direct zon. Eenmaal een plek gegeven is het verstandig niet de ficus niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om aan nieuwe locatie te wennen. De ficus houdt van veel water, zo’n twee keer per week. Zorg ervoor dat de kluit niet uitdroogt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624134
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Bloeiperiode Gehele jaar
Latijnse naam Dieffenbachia Camilla, Coffea Arabica, Syngonium Podophyllum, Ficus benjamina
Nederlandse naam Dieffenbachia Camilla, Coffea Arabica, Syngonium Podophyllum, Ficus benjamina
Bloeikleur Groen
Hoogte bij aanschaf 25.0 cm
Bladhoudend Ja
Eetbaar Nee
Plantvorm Bol
Standplaats Halfschaduw
Watergeven Vochtig en nat
Potmaat 12.0 cm
Type artikel Dieffenbachia
Hoogte na 1 jaar 30.0 cm
Met pot Nee
Beschikbaarheid Gehele jaar
Reviews worden geladen

Recent bekeken