1510.
14
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Complete schutting: inclusief levering en plaatsing
  • Betonkleur: Antraciet
  • Houtsoort: Grenen
  • Lengte: 7 t/m 7,5 meter

Geen

Moderne en duurzame schutting, gratis levering en plaatsing
Op zoek naar een moderne schutting die lang meegaat en gratis geplaatst wordt? Ga dan voor houtbetonschutting compleet met gratis plaatsing. Dankzij de materiaalcombinatie van beton en hout heeft deze schutting een moderne look en een lange levensduur. Deze schutting wordt gezien als de meest duurzame keuze met een garantieperiode van maar liefst 15 jaar op het beton en 5 jaar op het hout.

Let op! Voorbereidingen op de plaatsing

  • Verwijder je oude schutting en zorg dat de grond vrij is van boomwortels of funderingsresten
  • Aan weerszijde van de schutting dient een ruimte van 50 cm gecreëerd te worden
  • Bestrating/grind dienen verwijderd te zijn
  • Er moeten zonder belemmering gaten van minimaal 80 cm diepte geboord of gegraven kunnen worden.
  • Zorg voor parkeerruimte voor een bus met aanhangwagen van minimaal 20 meter lang.
  • Materiaal door je huis tillen naar de tuin is niet mogelijk.

Na bestelling ontvang je van ons direct een e-mail met daarin een aantal aanvullende vragen om de montage van je houtbetonschutting uit te kunnen voeren. In deze vragenlijst worden ook de voorbereidingen besproken en heb je de mogelijkheid deze voorbereidingen zelf te treffen of een vakman van GAMMA (hovenier) extra in te huren voor deze werkzaamheden. Deze werkzaamheden moeten afgerond zijn voordat onze plaatsingsdienst de schutting komt plaatsen.

Duurzaam betonnen palen en onderplaten
De gevoelige delen van de schutting die in de grond komen te staan, zoals de palen en onderplaten, worden gemaakt van beton. De kopmaat van deze duurzame betonpalen is 10x10cm en hebben een totale lengte van 2,8m. Aangezien 80cm van deze palen onder de grond wordt geplaatst, komt de zichtbare lengte van de palen uit op 2m. Je kunt de houtbetonschutting naar eigen smaak samenstellen, kies bijvoorbeeld voor lichtgrijs of antracietkleurig beton met een gladde afwerking of rotsmotief. Dit rotsmotief is aan beide zijden zichtbaar, zodat je buren er ook van kunnen genieten.

Houten scherm zorgt voor veel privacy
Voor het tuinscherm kun je kiezen tussen twee soorten materialen: geïmpregneerd grenenhout of douglashout. Iedere schutting staat uit 17 planken en dankzij de dichte opbouw, zorgt het scherm voor zowel veel privacy als een hoge windbelastbaarheid. Zoals op de afbeelding te zien is, wordt het scherm verticaal geplaatst. Je kunt kiezen tussen schuttingen met een breedte vanaf 4 t/m 30 meter Voor een lengte boven de 30 meter breedte kunt je 2 maatvoeringen bij elkaar optellen.

Het bestelproces van de houtbetonschutting
Je bestelt je houtbetonschutting eenvoudig via de website van GAMMA. Houd er rekening mee dat je de schutting altijd in een veelvoud van 50cm besteld en de lengte naar boven afrondt, dit wordt bij plaatsing netjes op maat gemaakt. Als voorbeeld: je wilt een 9,3 meter lange schutting laten plaatsen, in dit geval bestel je 9,5 meter. Wanneer de bestelling bij onze plaatsingsdienst binnen is, zal deze contact met je opnemen voor een afspraak. Hierna wordt de schutting inclusief afdeklat bij jou in de tuin geleverd en direct geplaatst. Let op: Levering en plaatsing vinden gelijktijdig plaats. Goed om te weten: extra maatwerk, bijvoorbeeld het bestellen van losse palen of beton, is helaas niet mogelijk.

Extra te bestellen: bijpassende poort
Zoek je een poort die matcht met je houtbetonschutting? Dat komt goed uit, want GAMMA heeft houtbetonpoorten van ongeveer 100cm breed. Breed genoeg om er met een fiets, scooter of kruiwagen doorheen te lopen. Net als bij de schuttingen, kan je voor de poorten kiezen tussen geïmpregneerd grenen en douglashout. Let tijdens het bestellen van de poort op de gewenste draairichting ervan.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Poort voor Houtbetonschutting grenen rechtsdraaiend 100cm breed
Uitstekend beoordeeld
10 klantreviews
Heb je een houtbetonschutting van grenen waar je een passende poort bij zoekt? Dan zit je met deze poort voor houtbetonschutting Grenen, breedte 110 cm rechtsdraaiend helemaal g... Heb je een houtbetonschutting van grenen waar je een passende poort bij zoekt? Dan zit je met dez...
541.
00
Bekijk alles in poort
Poort voor Houtbetonschutting grenen linksdraaiend 100cm breed
Uitstekend beoordeeld
10 klantreviews
Heb je een houtbetonschutting van grenen waar je een passende poort bij zoekt? Dan zit je met deze poort voor poort voor houtbetonschutting Grenen, breedte 110 cm linksdraaiend ... Heb je een houtbetonschutting van grenen waar je een passende poort bij zoekt? Dan zit je met dez...
541.
00
Bekijk alles in poort

Specificaties

Product
Productnummer 611656
EAN 8711615153167
Gewicht product 10.000 gr
Hoogte product 1,95 m
Lengte product 10 cm
Breedte product 7,5 m
Merk Geen
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Antraciet
Kleurfamilie Grijs
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hout, Beton
Vorm Recht
Type Tuinscherm
Materiaal (detail) Grenen
Afwerking Geschaafd
Afmetingen
Dikte planken 16 mm
Gebruik
Toepassing Tuin, Tuinschermen, Buiten
Toepassingsgebied Buiten
Technische kenmerken
Bevestigingsmethode RVS geschroefd
Behandeling Geïmpregneerd
Reviews worden geladen

Recent bekeken