Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Bij GAMMA ben je aan het juiste adres voor de aanleg en inrichting van je sanitair. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment tegels, spiegels en badmeubels in diverse stijlen. Maar je vindt bij GAMMA ook alles voor het toilet, de douche, de badkamer en ander sanitair.

Alles voor bad, douche en toilet

Het is prettig als de ruimtes met je sanitair prettig ogen en je er kunt ontspannen. Van unieke of juist standaard ligbaden tot badaccessoires en van douchedeuren, douchewanden en douchebakken tot doucheslangen, douchekoppen en douchekranen. Ook vind je alles voor je toilet, zoals fonteinen, wastafels, toiletpotten en toiletzittingen.

Badkamer- en toiletaccessoires

Alle accessoires die je nodig hebt in je sanitaire ruimtes vind je bij GAMMA. Denk bijvoorbeeld aan kranen, bad- en toiletmatten, douchegordijnen, douchestangen, handdoekhaken, spiegels, pedaalemmers, toiletborstels, toiletrolhouders, zeepbakjes en dispensers.

Badkamermeubelen

Je sanitaire ruimtes maak je af met de juiste badkamermeubelen. Stel zelf de inrichting van je sanitaire ruimtes samen met de meubelen en het sanitair uit GAMMA's assortiment. Zo creëer je ruimtes met een eigen look&feel.

Recent bekeken