close

Sanitair

Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Bij GAMMA bent u aan het juiste adres voor de aanleg en inrichting van uw sanitair. U heeft de keuze uit een ruim assortiment tegels, spiegels en badmeubels in diverse stijlen. Maar u vindt bij GAMMA ook alles voor het toilet, de douche, het bad en ander sanitair.

Alles voor bad, douche en toilet

Het is prettig als de ruimtes met uw sanitair prettig ogen en u er kunt ontspannen. Van unieke of juist standaard ligbaden tot badaccessoires en van douchedeuren, douchewanden en douchebakken tot doucheslangen, douchekoppen en douchekranen. Ook vindt u alles voor uw toilet, zoals fonteinen, wastafels, toiletpotten en toiletzittingen.

Badkamer- en toiletaccessoires

Alle accessoires die u nodig heeft in uw sanitaire ruimtes vindt u bij GAMMA. Denk bijvoorbeeld aan kranen, bad- en toiletmatten, douchegordijnen, douchestangen, handdoekhaken, spiegels, pedaalemmers, toiletborstels, toiletrolhouders, zeepbakjes en dispensers.

Badkamermeubelen

Uw sanitaire ruimtes maakt u af met de juiste badkamermeubelen. Stel zelf de inrichting van uw sanitaire ruimtes samen met de meubelen en het sanitair uit GAMMA's assortiment. Zo creëert u ruimtes met een eigen look&feel.