• Gipsplaat
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gipsplaten

12 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gipsplaten kopen bij GAMMA

Ben je van plan thuis een flinke verbouwing uit te voeren? Dan is de kans groot dat je gipsplaten gaat gebruiken. Van het plaatsen van een nieuwe scheidingswand tot het verbouwen van de badkamer of zolder: gipsplaten komen in elke ruimte wel van pas. Het grote voordeel van gipsplaten is dat ze relatief gemakkelijk te plaatsen zijn en snel voor een mooi resultaat zorgen. Bij Gamma vind je een ruim aanbod gipsplaten en gipsvezelplaten in verschillende afmetingen. Zo weet je zeker dat je het juiste materiaal hebt om te beginnen aan je klus.

Gipswandplaten en gipsplaten voor je plafond

Gipsplaten worden het meest gebruikt om een wandje of plafond te plaatsen. Je vindt in ons assortiment gipswandplaten en plafondplaten in verschillende soorten en maten. Wil je een mooi plafond met inbouwspotjes in de slaapkamer? Of een muurtje plaatsen op zolder om zo twee losse kamers te creëren? Met de gipsplaten van GAMMA kies je voor kwaliteit én een strakke uitstraling. In ons klusadvies lees je alles over het zelf plaatsen van een gipsplaten plafond. Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt voor persoonlijk advies.

Groene gipsplaat en gipsplaten voor in de badkamer

Ook voor je klussen in de natte ruimtes van je huis kies je voor gipsplaten. Speciaal voor deze vochtige plekken zijn er groene gipsplaten: gipsplaten voor badkamer, toilet en keuken. Deze platen zijn behandeld met een waterwerend product en zijn daardoor meer geschikt voor plekken waar water wordt gebruikt. Klaar met het plaatsen van je wandje of plafond? Lees onze tips voor het afwerken van je gipsplaten.

Gipsvezelplaat en stucplaten kopen bij GAMMA

Ben je op zoek naar gipsplaten die iets steviger zijn en meer draagkracht hebben? Kies dan voor gipsvezelplaten. Deze platen zijn stootvast en laten bovendien minder geluid door. In ruimtes waar strenge veiligheidseisen gelden, kies je voor brandwerende gipsplaten. Wil je het jezelf makkelijk maken? Kijk dan ook eens naar stucplaten. Hierop kan gelijk gestuct worden als ze geplaatst zijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over voorstrijk.

Bekijk het complete aanbod in de GAMMA-bouwmarkt, of bestel je gipsplaten vandaag nog online. Je bestelling wordt dan de volgende dag bij jou thuis bezorgd, zodat je gelijk van start kan.

Recent bekeken