• Klokthermostaat
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Klokthermostaat

7 resultaten

Er zijn allerlei verschillende soorten en maten thermostaten beschikbaar om jouw verwarming mee te regelen. Heb je een voorkeur voor een klokthermostaat? Die kun je uiteraard kopen bij GAMMA. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en je kunt snel de perfecte klokthermometer kopen die past bij jouw wensen en eisen. Of je er nu eentje zoekt die programmeerbaar is of eentje die gewoon zijn werk doet wanneer jij daarom vraagt.

Klokthermostaten van de beste merken

Je vindt in onze webshop klokthermostaten van topmerken als:
- Honeywell
- Haceka
- Plieger

Elk merk en type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Bekijk dus op je gemak de verschillende varianten en je komt vanzelf uit bij jouw ideale klokthermostaat.

Ook geschikt voor vloerverwarming en stadsverwarming

In ons assortiment hebben we ook klokthermostaten die geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit type beschermt je vloer en houdt met een vloersensor de temperatuur in de gaten. Deze warmtebegrenzing zorgt ervoor dat je vloer niet te heet wordt en beschadigt. Is je woning aangesloten op stadsverwarming? Er zijn ook klokthermostaten die hiermee prima overweg kunnen. Zo kun je dus heel eenvoudig de temperatuur van je kamer regelen, welk type verwarming je ook hebt. Sommige varianten zijn zelfs helemaal programmeerbaar. Daarmee stel je een verwarmingsprogramma in voor de hele week of je zet hem op een laag pitje in de vakantiestand.

Klusadvies op allerlei gebieden

Al onze producten hebben een prima prijs/kwaliteitverhouding, dus je vindt in ons assortiment altijd de ideale klokthermostaat voor jouw situatie. Maar we hebben nog veel meer voor je! Op onze website kun je namelijk terecht voor klusadvies op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld een keuzehulp installatiedraad en stroomkabels of advies over energiezuinig verwarmen. Met onze hulp kom je verder. Heb je na het bekijken van ons klusadvies nog een aanvullende vraag? Stel hem aan onze kluschat! Eén van onze medewerkers zit voor je klaar om je vraag te beantwoorden.

Recent bekeken