• Slimme thermostaat
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Slimme thermostaat

16 resultaten

Ben je op zoek naar een slimme thermostaat die automatisch de temperatuur van de verwarming in huis kan regelen? Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende apparaten van uiteenlopende merken. Let er wel op dat niet elke cv-ketel compatibel is met de thermostaat die je op het oog hebt. Kies dus altijd voor een exemplaar waarvan je weet dat het uiteindelijk in jouw situatie goed zal werken.

Wat is een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat wordt ook wel een intelligente thermostaat of een wifi thermostaat genoemd. Je sluit hem aan op de verwarmingsketel in je huis en downloadt de bijbehorende app op je telefoon of tablet. Nu kun je jouw digitale thermostaat volledig op afstand beheren en besturen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je verwarming automatisch aangaat als je binnen een straal van een paar kilometer van je huis bent. Handig als je onderweg bent van je werk naar huis bijvoorbeeld.

Voordeel van een slimme thermostaat

Een groot voordeel van slimme thermostaten is dat ze zelflerend zijn. Ze weten gewoon na een aantal weken hoe laat je normaal gesproken thuis komt zodat hij automatisch op het juiste tijdstip de juiste temperatuur instelt. En een slimme thermostaat is ook goed voor je portemonnee. Want zo’n apparaat geeft je een goed inzicht in je energieverbruik en de bijbehorende uitgaven.

Slimme thermostaat kopen bij GAMMA

Je hebt bij GAMMA de keuze uit verschillende soorten thermostaten. Zo vind je in ons assortiment slimme thermostaten van de merken Plugwise, Nest, Tado en NEFIT. Bovendien bestel je ook allerlei handige accessoires bij ons online. Zoals radiatorventilatoren en slimme radiatorknoppen. Wil je ook een slimme thermostaat bij GAMMA kopen? Kom dan naar een van onze bouwmarkten of bestel er gemakkelijk eentje online. Het voordeel van shoppen bij ons is onder andere dat je:
• de keuze hebt op welke dag je bestelling bezorgd wordt;
• kan kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• kan profiteren van onze tips en adviezen via het online klusadvies;
• vragen kan stellen via de handige kluschat.

Recent bekeken