toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Huisnummers

60 resultaten
Bekijk de TOP 10

Huisnummers kopen bij GAMMA

Geef je huis een fijne entree met de huisnummers van GAMMA. Een huisnummer geeft een eerste indruk van jouw huishouden en die moet natuurlijk goed zijn. Zie het als een visitekaartje voor je vrienden, familie en buren. Ook is het natuurlijk fijn als je woning makkelijk vindbaar is, voor de postbode of iedereen die voor het eerst komt. Bij GAMMA kies je uit een hele reeks opties voor een redelijke prijs. Bekijk de verschillende type huisnummers in het brede assortiment van GAMMA.

Huisnummers zoeken

GAMMA heeft de mooiste huisnummerborden in allerlei stijlen die passen bij alle huishoudens. Qua stijl variëren onze huisnummerborden van klassiek tot modern en van gezellig tot zakelijk. Daarnaast zijn de huisnummers ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden we allerlei materialen aan om uit te kiezen:

• aluminium
• messing
• emaille
• roestvrijstaal (RVS)

RVS-huisnummers

Een populaire optie zijn de RVS-huisnummers. Hiermee geef je je huis een moderne look en een strakke uitstraling. Daarnaast zijn de RVS-huisnummers ook heel duurzaam en weersbestendig. Daarbij heeft GAMMA huisnummers met verschillende afwerkingen, voor een fijne finishing touch. Start nu met huisnummers zoeken en vind jouw ideale bordje.

Emaille huisnummers

Zoek je juist een klassieke uitstraling? Dan zijn de emaille huisnummerborden meer naar jouw smaak. Hiermee kies je voor een nostalgisch gevoel dat ook stijlvol is. De huiscijfers zijn gemaakt van staal en afgewerkt met emaille. Daardoor zijn ze sterk en gaan ze lang mee.

Een huisnummerbord van GAMMA

Wil je niet te veel betalen en toch een mooi huisnummerbord? Kom dan naar onze bouwmarkt of bestel online het huisnummer dat je nodig hebt voor aan de buitenmuur van je woning, appartement of vakantiehuisje. Ook allerlei andere accessoires voor je woning vind je bij GAMMA. Denk aan een deurbel of brievenbus, maar ook bijvoorbeeld een deurmat. Bekijk nu alle opties en maak jouw entree helemaal af.

Recent bekeken