1 resultaten
Hordeuren op maat
op maat
Een hordeur die buiten de standaard maat valt? Volg de stappen in de tool en bepaal de afmetingen helemaal zelf. Zo heb je altijd een passende hordeur. Een hordeur die buiten de standaard maat valt? Volg de stappen in de tool en bepaal de afmetingen...

Heb je last van vliegen en insecten in huis en ben je op zoek naar een geschikte hordeur? Misschien dat de Bruynzeel hordeuren voor jouw situatie dan geschikt zijn. Bekijk het assortiment hordeuren van Bruynzeel bij GAMMA maar eens. De kans is groot dat er wat voor je tussen zit. Je koopt deze hordeuren gemakkelijk online maar je kunt natuurlijk ook altijd een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt bezoeken.

Verschillende soorten Bruynzeel hordeuren

Je vindt bij ons verschillende soorten hordeuren van het merk Bruynzeel. Of je nu de voorkeur geeft aan een rolhordeur, plissé hordeur, een scharnierende hordeur of een zelfmaakhor: bij ons heb je zelf de keuze. Ze zijn gemaakt van aluminium of kunststof en op verschillende manieren aan of in de deuropening te bevestigen. Zoals direct op het kozijn, in het kozijn of door handig gebruik te maken van klittenband.

Meer over het merk Bruynzeel

Bruynzeel biedt voor nagenoeg elke deuropening en afmeting een passende hordeur. Of ze zijn in elk geval na aankoop gemakkelijk op maat te maken. Als je kiest voor Bruynzeel, kies je zeker voor kwaliteit. En weet je zeker dat je insecten en vervelende vliegen een halt toe kunt roepen in huis. De jarenlange ervaring van het merk zorgt ervoor dat het bedrijf over veel kennis en ervaring beschikt. Tegelijkertijd is er altijd ruimte voor de nodige vernieuwing op productgebied.

Bruynzeel hordeuren: kopen doe je bij GAMMA!

Wil je ook Bruynzeel hordeuren aanschaffen bij GAMMA om voor eens en voor altijd van die vervelende vliegen en insecten af te zijn? Bezoek dan een van onze bouwmarkten (door heel Nederland) of bestel de hordeur van je voorkeur in onze webshop. Als je shopt bij GAMMA, profiteer je sowieso ook altijd van allerlei voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld:
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• zelf je bezorgdag kiezen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken