• Inzethor
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Inzethor

7 resultaten

Je huis regelmatig ventileren is goed, maar ongewenste bezoekers wil je liever buiten houden. Dat kan met een inzethor van GAMA die je in, of op het kozijn kunt plaatsen. Zorg ervoor dat insecten buitenshuis blijven én geniet van frisse lucht in je huis. De juiste hor voor jouw raam vind je uiteraard in ons assortiment. Bekijk hier welke verschillende soorten en maten we voor je hebben. Selecteer op materiaal en op maat, zodat je snel en simpel de ideale hor kopen kunt voor jouw raam.

Welke inzethor past het best bij jou?

GAMMA biedt jou een divers aanbod horren. Bedenk daarbij goed dat elk raam een andere afmeting heeft en je dus vooraf wat meetwerk zult moeten doen. Er zijn ook speciale horren voor draai-/kiepramen. We hebben een divers aanbod in zowel de webshop als onze bouwmarkten. Bekijk het aanbod, maak een selectie en kies jouw ideale hor!

Zo koop je jouw perfecte inzethor

Wil je graag dat de hor in het kozijn, of op het kozijn komt? Daar wordt namelijk onderscheid in gemaakt. En heb je de afmetingen van het raam al waar je een hor voor zoekt? Maak dan daarin een selectie. Wat ook doorslaggevend kan zijn bij jouw aankoop is de ervaring van anderen. Filter op reviewscore en lees wat anderen van de inzethor vinden.

Het alternatief & tips

Biedt de inzethor niet de uitkomst die je zoekt? Dan kun je bij GAMMA ook terecht voor alle overige horren. Bekijk het uitgebreide assortiment met onder andere hordeuren om ook met open deuren insecten buiten te houden, vliegengordijnen om voor je deur te hangen en alle andere soorten raamhorren. Het is ook mogelijk om een hor op maat te laten maken. Lukt het niet een juiste keuze te maken? Kom dan langs in één van onze bouwmarkten, of gebruik de live kluschat om een expert om advies te vragen.

Recent bekeken