toon meer toon minder
  • Plieger
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Meetinstrumenten

13 resultaten
Energiemeter Energiemeter ecoCheque
Energiemeter ecoCheque
(2)
13.
89
Alleen met GAMMA Voordeelpas
  • Online op voorraad

Meetinstrumenten kopen bij GAMMA

Met de juiste meetinstrumenten heb je altijd de juiste informatie direct bij de hand. Met een stroomzoeker (spanningsmeter) controleer je snel en moeiteloos of er spanning op een stopcontact of andere elektrische verbinding staat. Met een elektrische meter houd je nauwkeurig bij hoeveel stroom je verbruikt. Ideaal voor wie een kamer of ruimte verhuurt aan anderen, of zelf graag zo eenvoudig mogelijk inzicht in de opbrengst van zonnepanelen wil hebben. Zelfs een dubbeltariefmeter is mogelijk. Om het verbruik van één of meerdere apparaten te meten, gebruik je een GAMMA-elektrameter die je eenvoudig in het stopcontact steekt. Met de GAMMA-meetinstrumenten, zoals de stroomzoeker, spanningsmeter, elektrameter, multimeters of energiemeter, weet je dus precies hoeveel je verbruikt en meet je het voltage, wattage of de weerstand in een handomdraai.

Van stroomzoekers tot elektrameters

Bij GAMMA vind je ook op het gebied van elektra en meetinstrumenten zeker wat je zoekt. Voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische schakelingen heb je immers inzicht nodig. Een stroomzoeker, elektrameter of multimeter zorgt daarvoor. Een stroomzoeker is verkrijgbaar als eenvoudige schroevendraaier met een lampje dat oplicht zodra er spanning op een draad staat. Een multimeter is een elektrische meter die over meer functies beschikt, zoals het meten van spanning, stroom en weerstand. Een multimeter is een perfecte elektrameter om spanning van verschillende voltages te meten. Daarmee spoor je een storing in een stroomkring eenvoudig op. Om het energieverbruik te meten, pas je een elektrische meter toe, zoals een dubbeltariefmeter of een losse elektrameter. Met de meetinstrumenten worden je klussen zoals het aanleggen van elektriciteit buiten of het trekken van elektriciteitskabels een stuk eenvoudiger! Je werkt zo veel veiliger, sneller en efficiënter.

Tips voor het aanleggen en meten van elektra

Een verstandige doe-het-zelver weet wat hij doet. Dat geldt zeker voor klussen met elektriciteit. Met de instrumenten van GAMMA helpen we je graag op weg! Van tuin tot badkamer en van inbouw tot opbouw: stroom aanleggen gaat je lukken. Om alles overzichtelijk te houden, is het wel belangrijk dat je je aan de regels voor het aanleggen van elektra houdt. Schakel bijvoorbeeld altijd de betreffende stroomgroep uit voor je begint en informeer eventuele huisgenoten dat je met elektra bezig bent.

Elektrameters bij je GAMMA-bouwmarkt

Voor al je meetinstrumenten is er altijd een GAMMA-bouwmarkt in je buurt. Ook online bestellen en je meetinstrumenten eenvoudig en snel thuis laten bezorgen, is altijd mogelijk. Kun je nog wel wat meer advies gebruiken? Dan staan onze medewerkers in de bouwmarkt voor je klaar. Zij informeren je over de juiste aanpak en benodigde gereedschappen en materialen. Bekijk ook ons uitgebreide aanbod installatiedraad en andere handige producten op het gebied van elektra.

Recent bekeken