Telefoonaccessoires

53 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de telefoonaccessoires van GAMMA haal je het maximale uit je vaste of mobiele telefoon. Dankzij de telefoonopladers, autoladers en USB opladers kun je jouw telefoon altijd opladen – thuis of onderweg. Zo blijf je bereikbaar. Met de telefoonkabels, zoals micro USB, kun je de smartphone aansluiten op bijvoorbeeld de laptop. Handig voor de opslag van foto’s. Ook vind je bij GAMMA verschillende telefoonstekkers.

Iphone oplader

Voor telefoonopladers ben je bij GAMMA aan het juiste adres. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld iPhone-opladers. Maar ook opladers voor andere smartphones.

Micro USB kabel

Informatie overzetten van je telefoon of digitale camera op de computer of laptop? Gebruik dan micro USB kabels, die een slag kleiner zijn dan de klassieke USB-kabels.

Autolader

Deze lader kun je inpluggen in de auto. Tijdens het rijden kun je dan elektrische apparaten opladen. Zoals je smartphone of laptop.

Telefoonkabel & telefoonstekker

Bij GAMMA vind je verschillende kabels en stekkers voor het aansluiten van een vaste telefoon. Bekijk ook ons aanbod telefoons.

Recent bekeken