• Gira
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gira stopcontacten

7 resultaten

Wil je Gira stopcontacten kopen omdat je in huis bezig bent met het aanleggen of vernieuwen van de elektriciteit? Of heb je een extra stopcontact nodig voor nieuwe apparaten die je hebt gekocht? Bij GAMMA heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Of je nu zoekt naar een geaard of een niet-geaard stopcontact van Gira: het is hier allemaal verkrijgbaar. Breng een bezoek aan een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt of bestel je gewenste Gira stopcontacten gemakkelijk bij ons online.

Verschillende soorten Gira stopcontacten

Je hebt bij GAMMA de keuze uit Gira stopcontacten met randaarde en niet-geaarde stopcontacten van dit merk. Ze zijn allemaal geschikt voor inbouw. Het materiaal van onze Gira stopcontacten is van uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen slijtage. Het materiaal waar ze van gemaakt zijn bestaat uit breukvast en slagvast thermoplast met een hoge uv-bestendigheid. Daarbij zijn ze ook nog eens heel makkelijk te reinigen.

Meer informatie over het merk Gira

Bij Gira draait alles om moderne systematische gebouwentechniek. De bedoeling van Gira is om wonen voor consumenten comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. En dat kan met behulp van allerlei handige, intelligente functies en gebruiksvriendelijke apparaten. Niet alleen op het gebied van verlichting en verwarming, maar ook als het aankomt op deurcommunicatie-, multimedia- en veiligheidssystemen. De bekroonde schakelaarprogramma’s met veeleisende designs vormen daarvoor de perfecte basis.

Gira stopcontact kopen bij GAMMA

We hebben bij GAMMA verschillende mogelijkheden als het aankomt op Gira stopcontacten. Kies de stopcontacten die voor jouw woning het beste geschikt zijn. Bestel ze online of breng een bezoek aan een van onze GAMMA-bouwmarkten. Als je online bij ons winkelt, profiteer je in ieder geval altijd van meerdere voordelen:
• Zo hebben we meer dan 30.000 artikelen in onze webshop.
• Je kunt vragen stellen via de handige kluschat.
• Je hebt de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen.
• We geven je tips en adviezen via ons klusadvies.

Recent bekeken